[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Ugyan, sajnos nagyon sok ilyesmi eset van, a szomorú az, amikor valakit 2 hónapig nem keres senki.

Én nagyon sajnálom a mai vidéki nyugdíjasokat. Szakmányban gyilkolják őket a C típusú állampolgárok, a rendőrség nem tesz semmit. Rokonaik vagy nincsenek vagy nem érdeklik őket a nagy szülők.
Elég siralmas helyzetek ezek :confused:

Én nagyon sajnálom a mai vidéki nyugdíjasokat. Szakmányban gyilkolják őket a C típusú állampolgárok, a rendőrség nem tesz semmit. Rokonaik vagy nincsenek vagy nem érdeklik őket a nagy szülők.
Elég siralmas helyzetek ezek :confused:
Aki idős, és egyedül él, nagyon nehéz helyzetben van. Ahol a nagyszüleim éltek, többen meghaltak úgy, hogy kimentek fát vágni, elestek, nem tudtak segítséget hívni, és megfagytak. De szerinted öreganyámnak meg lehetett magyarázni, h a telefon mindig legyen nála? "Hát de csak hátra megyek a kertbe!"

De nagyvárosban is simán megtörténik, hogy csak akkor veszik észre, hogy a szomszéd néni / bácsi halott, amikor már bűzlik.

De, hogy a másik oldalát is említsem, Bécsben volt pár éve egy eset, meleg sorozatgyilkos, az első esetnél még előadta, hogy a partnere túladagolta magát droggal, a másodiknál már nem mert kockáztatni, bezacskózta és berakta az ágyneműtartóba, ott is csak a bűzre hívták ki a zsarukat, és elsőre azok hümmöggtek egyet, hogy jó, hát büdi van, de végül is ez a kedves meleg úriember ajtót nyitott, és elbeszélgetett velünk.

Szóval ha valakit nem keres a családja, barátai, akkor kész.

Meg így nem kell megkeresni a gyilkosát. Nem rontja el nekik a statisztikát...
Azért közig. eljárás mert elsőre nem merült fel bűncselekmény gyanúja. Rendkívüli halálnál ( közig. eljárás) is kimegy az orvos és csak ő mondhatja ki a halált beálltát ugyanakkor bűnügyi szemle is kiérkezik és leszemlézik a helyszínt. Ezt követően is lesz boncolás és ha felmerül a bűncselekmény gyanúja
( idegenkezűleg okozott sérüles, mérgezés, stb. ) akkor átminősítik bűntetőeljárásba.
Ha nincs nyoma bűncselekménynek akkor minek induljon büntető eljárás?
Lehet csak kifeküdt napozni és természetes halált halt vagy öngyilkos lett.

Ma este játsszák a kispesti Bozsik Arénában az Izrael-Franciaország UEFA Nemzetek Ligája-mérkőzést, amelynek biztosítását, nyugalmát a Magyar Rendőrség az izraeli titkosszolgálatokkal együttműködve kívánja ellátni
Csodálatos. Török, kinai és cionista rendőrök intézkednek Budapesten. Harminc éve ezt sem hittem volna el, ha valaki megjósolja...

Sorold tovább légyszives....
Litván,Osztrák,Lengyel,Szlovák,Cseh,Szerb,Horvát...
Határon van mind.
Hol a gond?

Csodálatos. Török, kinai és cionista rendőrök intézkednek Budapesten. Harminc éve ezt sem hittem volna el, ha valaki megjósolja...
És folytassul azzal, hogy Magyar rendörök intézkednek Horvátországban, Görögországban, Ausztriában....

És tegyük hozzá azt is, hogy inkább nyaranta. :)

Sorold tovább légyszives....
Litván,Osztrák,Lengyel,Szlovák,Cseh,Szerb,Horvát...
Határon van mind.
Hol a gond?
És folytassul azzal, hogy Magyar rendörök intézkednek Horvátországban, Görögországban, Ausztriában....

És tegyük hozzá azt is, hogy inkább nyaranta. :)
Kivéve, hogy azok nem intézkednek. Szemben mondjuk Kardigán tökorru biztonsági parasztjaival.

• Tetszik
Reactions: L.O.B
Nem lennék meglepve ha "felsőbb utasítás" miatt nem csináltak volna semmit...
Kiment vki szándékosan xart kavarni.
Erdogan testőrei helyretették.Nem ez az első eset New Yorkban is előfordult.

Valszeg vmi kötelező tiltakozás kiment, de utoiratban én egy "köszit" odaírtam volna,

• Tetszik
Reactions: endre
Brüsszelben meg Orbán testőrei intézkedtek
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.