Beszélgető

Amilyen fiatal vagy túl élsz itt mindenkit! :D
Ha már 2070-80 tájékán minden old school fórumozó a túlvilágról fogja a T-72 modernizációt megvitatni, @Kávé -val mi még majd az indiai spammerekként programozott Tesla robotok hindi akcentusának áradata mellett fogjuk cipelni egy elektromos rokkantwagennel a HTKA lángját 3 műszakban (nyugdíjunk úgysem lesz) :hadonaszos:

Én se hittem el :( Nagyon könnyen rámutat a halandóságunkra az ilyen! :(
Egyedül egy dolog vígasztal! Most fejeztem be Konsti majd 40 perces okfejtését ami reggel volt a Hír tv-n, és vissza hozott a hangja az életbe! Rádöbbentett, hogy ezt még évtizedekig szeretném hallgatni !!! :p :p
Neked már Konsti? Kimaradtunk valamiböl? :)

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Ha már 2070-80 tájékán minden old school fórumozó a túlvilágról fogja a T-72 modernizációt megvitatni, @Kávé -val mi még majd az indiai spammerekként programozott Tesla robotok hindi akcentusának áradata mellett fogjuk cipelni egy elektromos rokkantwagennel a HTKA lángját 3 műszakban (nyugdíjunk úgysem lesz) :hadonaszos:
Alig varom hogy mondhassam azt hogy nem tudsz semmit kis csiko.nehany ujoncnak most is mondom IMADOM :hadonaszos: :hadonaszos:

Vedd hozzá az ellopott EU-s támogatásokat is (NERbarátok családi ház építése EU-s pályázati forrásból, vidéki szállásnak álcázva úgy, hogy ott fizetővendég soha nem is volt és nem is lesz, meg a túlárazott közbeszerzések, útépítések, lombkorona sétányok, kilátók, össze ctr+C - ctr+V -zett tanulmányok, jachtok, pénzkifizető helyként működő alapítványok stb. És mindjárt tényleg ki tudtuk volna építeni a térség legerősebb hadseregét....
Hol van jürgenbráner, hogy elmagyarázza mennyire jó ez nekünk, mert magyar kézbe lett átcsatornázva az a pénz, és a fidesz a legjobbat teszi az országnak :D
Elég károkozás után elkotródott az országból, ahogy tervezte?