Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Kaszárnyaudvaron::rolleyes:

"Miért ilyen görbe ez a sor?"ordit az örmester.
"Mert kerek a Föld" mondja egy hang a sorból.
"Ki mondta ezt?"
"Kopernikusz!"
"Kopernikusz lépjen azonnal elöre"
"Kopernikusz meghalt"
"És ez mièrt nem lett nekem jelentve?"

Kaszárnyaudvaron::rolleyes:

"Miért ilyen görbe ez a sor?"ordit az örmester.
"Mert kerek a Föld" mondja egy hang a sorból.
"Ki mondta ezt?"
"Kopernikusz!"
"Kopernikusz lépjen azonnal elöre"
"Kopernikusz meghalt"
"És ez mièrt nem lett nekem jelentve?"
Be is ugrott nekem erre egy itteni stanag őrmester mint tipikusan ilyen figura, legalább is én hasonlónak képzelem :D!

Majdnem elaludtam a számitógép előtt. Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat a lynxes videó alatt. Te jószagú Mari néni, szerintem eljött az ideje hogy kipusztuljunk. Ennyi marha embert nem szülhet egy társadalom! Itt mindenki teljesen hülye, s még büszke is rá! :mad:

Majdnem elaludtam a számitógép előtt. Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat a lynxes videó alatt. Te jószagú Mari néni, szerintem eljött az ideje hogy kipusztuljunk. Ennyi marha embert nem szülhet egy társadalom! Itt mindenki teljesen hülye, s még büszke is rá! :mad:
Minden orszag hasonlo posztjai alatt kurva sok ilyen van.
Kezdem erteni regen miert vertek agyon aki szolas szabadsagert kiallt… o_O

Az emberiség sajnos mindt az internet mind pedig a szabad véleménnyilvánítás ajándékával is fertelmes módon visszaél.

Vótmá itt, hogy ez miez?

MTU0ODQyMQ.jpg
Virágtartó. Nyárra muskátlit ültetnek majd bele.

Minden orszag hasonlo posztjai alatt kurva sok ilyen van.
Kezdem erteni regen miert vertek agyon aki szolas szabadsagert kiallt… o_O

Az emberiség sajnos mindt az internet mind pedig a szabad véleménnyilvánítás ajándékával is fertelmes módon visszaél.

Ezekről a hörgő prolikról valamelyik Tekintetes úr szám szokott eszembe jutni. Rendet, Énnekem már nincsen szinte semmi vágyam, stb.

Ki dönti el, hogy mi a hülyeség?
Értelmesebbjének ez magától érthetődő. :D :D