Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Én azért még élek a gyanúperrel, hogy azért nem egészen úgy jött az ki neki ahogy mondani akarta volna.
Csakhogy másnap újra elismételte valamelyik újságnak. Azóta meg volt egy Somkúti Bálint is aki szerint túlerővel szemben harcolni faszság.
Ezek kicsit túl gyakoriak ezek, ahhoz hogy véletlen legyen...

Mind amellett abban biztos vagyok abban hogy katonáink megtennék amit lehet, szóval semmiképp ne vedd magadra! ;)
A kritika/ironia az álhazafi korrupt vezetésnek szól, nem a katonáknak.

Csakhogy másnap újra elismételte. Azóta meg volt egy Somkúti Bálint is aki szerint túlerővel szemben harcolni faszság.
Amint kiesett a hülye fejéből a mondat kommunikációs csapda lett belőle amibe vagy belemásznak vagy menesztik....
Ezek szerint az előbbi lett a döntés.

Csakhogy másnap újra elismételte valamelyik újságnak. Azóta meg volt egy Somkúti Bálint is aki szerint túlerővel szemben harcolni faszság.

Mind amellett abban biztos vagyok abban hogy katonáink megtennék amit lehet, szóval semmiképp ne vedd magadra! ;)
A kritika/ironia az álhazafi korrupt vezetésnek szól, nem a katonáknak.
Pontosan.

ha kiröhögtük magunkat majd gondolom átkerül a HUMOR topicba
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Az a durva, hogy akik ilyen videókat csinálnak azok egymást másolják össze-vissza :D

ha kiröhögtük magunkat majd gondolom átkerül a HUMOR topicba
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hihetetlen, hogy - a nullásokon kívűl kvázi - szinte egy szám sem stimmel. Még az ország területét sem voltak képesek kiguglizni, pedig az nyílvános. :eek: