Azon a polcon vannak a híres modellek is?
az a neonzöld, vagy milyen is volt?Azon a polcon vannak a híres modellek is?
Kínai játékkatonazöldaz a neonzöld, vagy milyen is volt?![]()
Teljesen. Korrekt cucc. Kényelmes és nem túl nehéz.Mennyire vagy elégedett vele?
A szék ott a háttérben tuti nem kényelmes remelem nem azon ülve kell ellátni a feladatod, mert akkor küldök egy jo masszőrt hamarosanKényelmes.
Havi 2x megyek általában.A szék ott a háttérben tuti nem kényelmes remelem nem azon ülve kell ellátni a feladatod, mert akkor küldök egy jo masszőrt hamarosan![]()
Ez nem lemez hanem sajtolt sokrétegű kerámia kompozit ami sokkal könnyebb eleve mint a lemez.Vicces fiú vagyok, rendszeresen unortodox poénokkal:
EZ a kézfegyverek elleni 100$-os 1,1lbs súlyú megduplázva --+egy köztes energia-elnyelő/csillapító réteggel is csak 2,5lbs súlyban-- vajon mit tudhat?
...mert a harckocsi-páncél analógiából kiindulva --ahol két réteg acéllemez jól megválasztott közbenső anyaggak és annok jól megválasztott vastagságával-- fajlagosan sokkal jobb védettséget adott, mint a kétszeres vastagságú --+akár a közbenső réteg súlyával megnövel vastagságú-- homogén páncéllemez.
Asszem' mintha @Mark1993 tudna tesztelni. Szerintem megérne egy --2-300$-os-- kört!
Szerintem meg lehetne oldani az 1300$-os szint körüli tudást feléből(se) ilyen módon!+
,
Kimaradt: "... EZ: https://ballisticarmorcopro.com/products/ace-link-armor-level-iiia-handgun ..."Vicces fiú vagyok, rendszeresen unortodox poénokkal:
EZ a kézfegyverek elleni 100$-os 1,1lbs súlyú megduplázva --+egy köztes energia-elnyelő/csillapító réteggel is csak 2,5lbs súlyban-- vajon mit tudhat?
...mert a harckocsi-páncél analógiából kiindulva --ahol két réteg acéllemez jól megválasztott közbenső anyaggak és annok jól megválasztott vastagságával-- fajlagosan sokkal jobb védettséget adott, mint a kétszeres vastagságú --+akár a közbenső réteg súlyával megnövel vastagságú-- homogén páncéllemez.
Asszem' mintha @Mark1993 tudna tesztelni. Szerintem megérne egy --2-300$-os-- kört!
Szerintem meg lehetne oldani az 1300$-os szint körüli tudást feléből(se) ilyen módon!+
...a végére: az, hogy a hazai gyártású golyóálló kerámiabetétnél elmaradt az erősen megerősített szegély nem biztos, hogy jó! Bővebben: biztos, hogy nem jó!
Ettől függetlenül meglepően jó, és hazai is, ha igazak a a hírek!
Annak vettem, és ez "fenyegetés" volt(ha nem igaz)!
.
Különösebben nem kell drágulnia mert a technológia nem változik hozzá. Az olcsó kínai cuccok is meglepően jók tudnak lenni, csak inkonzisztens a minőség eléggé (lehet tudja ami rá van írva de lehet nem) illetve a tárolhatóságuk és a szavatosságuk általában jóval rövidebb..
Gondoljuk tovább a dolgot: ...csak kevesebb állam még kevesebb katonájára lesz pénz ilyenekre!
Na kinek lesz még továbbra is elég a -- nyomtatott-- pénze erre?
Két ilyen államot biztos tudok, és nem vagyunk köztük!
.
Őszintén szólva a karabélylőszert akkora távolságból ez is megfogja már valószínüleg.Nem kritizálásból írom, csak a sisakokhoz tartozik.
Itthon nem lehetne valami sisakot innoválni?
Gondolok itt arra, hogy két műanyag (UMPHE) réteg közé betenni egy vékony kerámia (Pl. Bór-karbid) réteget.
Mert akkor valószínűleg az 5.7mm-st is megfogná. Vagy a nagy távolságból (600m +) kilőtt 5.56-ot is.
Az lehet, hogy akkor lyukat nem verne bele, de szerintem szegné a nyakat, pusztítaná az agyat.Nem kritizálásból írom, csak a sisakokhoz tartozik.
Itthon nem lehetne valami sisakot innoválni?
Gondolok itt arra, hogy két műanyag (UMPHE) réteg közé betenni egy vékony kerámia (Pl. Bór-karbid) réteget.
Mert akkor valószínűleg az 5.7mm-st is megfogná. Vagy a nagy távolságból (600m +) kilőtt 5.56-ot is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..