Ez volt a harmadik világháborús terv nekünk az első hidegháborúban. Evakuálják a túlélő magyarokat Ukrajnába. Fordult a kocka úgy tűnik...Ezek teljesen megkergültek!![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
„Észtország háborúra készül: készen áll arra, hogy teljes lakosságát külföldre evakuálja és városokat robbantson fel”: Észtország bejelentette tervét az Oroszország elleni háborúra - gyorsan felrobbant mindent és Finnországba menekül. Andrus Merilo vezérőrnagy: „Készen kell állnunk arra, hogy...t.me
1,3 millió èszt. Miegkrdezték a finneket is? Vagy Oroszorszâgba akarnak menekülni?Ezek teljesen megkergültek!![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
„Észtország háborúra készül: készen áll arra, hogy teljes lakosságát külföldre evakuálja és városokat robbantson fel”: Észtország bejelentette tervét az Oroszország elleni háborúra - gyorsan felrobbant mindent és Finnországba menekül. Andrus Merilo vezérőrnagy: „Készen kell állnunk arra, hogy...t.me

Most legalább látom, hogy a szankciók működnek!

Ezek az észtek esztelenek!1,3 millió èszt. Miegkrdezték a finneket is? Vagy Oroszorszâgba akarnak menekülni?
A finn polgárok azonnal rábólintottak, mert helyet csinálva nekik kib*sszák a sok afrikai majmot. Oszt’ az észtek mégiscsak megfelelően kultúrált fehér emberek…1,3 millió èszt. Miegkrdezték a finneket is? Vagy Oroszorszâgba akarnak menekülni?

Ok-okozat, a Nyugati cégek is össze toltak egy kis mínuszt, mert nem veszik az olcsóbb orosz gázt.Irgum-burgum! Véletlen kell megtudnom, mert elfelejtettetek eldicsekedni azzal, hogy idén veszteségesen működik a Gazprom? Mégsem olyan jó buli Jüanért és Rúpiáért adni a szénhidrogéneket mint Dollárért?
Persze, csak itt páran előadják, hogy az orosz gazdaságnak ez a helyzet egy csöppet se fáj sőt...Ok-okozat, a Nyugati cégek is össze toltak egy kis mínuszt, mert nem veszik az olcsóbb orosz gázt.
Hát ennek aztán lehet örülni……
Furcsa.. Ott a seregben, akkor - a felkészülés - gyakorlatozás közben erről nem hallottam - inkább arról, hogy nekünk magyaroknak a kijelölt csapásirány Olaszország, és kb 7 - 10 napig kell kitartani, feltartóztatni őket, míg a szovjet tankok északon az Atlanti óceán partjára kiérnek. Utiránynak Ausztria szóba sem jöhetett, az Alpok hegyi hágóihoz, autópálya alagútjaihoz telepített 50 kT hatóerejű atomaknák miatt (no ennyit a sokszor emlegetett, hazudott osztrák semlegességről).Ez volt a harmadik világháborús terv nekünk az első hidegháborúban. Evakuálják a túlélő magyarokat Ukrajnába. Fordult a kocka úgy tűnik...
Elborult az agyuk. Rettegnek az éghajlatváltozástól, de az atomháborútól nem.
Ahogy már fentebb írták. Én sosem tagadtam a nyugatra gyakorolt negatív hatást, vagy hazudtam azt, hogy minden szipi szuper nyugaton (ellenben itt nagyon sokakkal akik megteszik ezt az orosz gazdasággal kapcsolatban)...Ok-okozat, a Nyugati cégek is össze toltak egy kis mínuszt, mert nem veszik az olcsóbb orosz gázt.
Hát ennek aztán lehet örülni……
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..