Kedden Trumpnál Floridába
Ma Putyinnál egy órás telcsi.
Kedden Trumpnál Floridába
Ma Putyinnál egy órás telcsi.
Qrva oroszok...
![]()
The Islander
Bitcoin: future strategic asset in Russia? Why? Is it really a possibility? According to some estimates, although never officially confirmed by Russian Finance Ministry, Russia owns around 110.000 BTC, most of these BTCs have not been bought but have been confiscated after 2014 when laws were...t.me
![]()
The Islander
Russia's state oil firm Rosneft, has agreed to supply nearly 500,000 barrels per day (bpd) of crude to Indian private refiner Reliance, in the biggest ever energy deal between the two countries, three sources familiar with the deal said - Reuters The 10-year agreement amounts to 0.5% of...t.me

A bitcoin egy spekulációs "pénznem" semmiféle valós gazdasági fedezet nincs mögötte. De amíg vannak hívői, addig lesz árfolyama és lehet vele spekulálni.Qrva oroszok...
![]()
The Islander
Bitcoin: future strategic asset in Russia? Why? Is it really a possibility? According to some estimates, although never officially confirmed by Russian Finance Ministry, Russia owns around 110.000 BTC, most of these BTCs have not been bought but have been confiscated after 2014 when laws were...t.me
Hát a forintunkra is ráfér az, hogy "spekulációs" pénznem, hiszen ezt egyesek szabadon lebegtetik, infláltatják a saját érdekeik szerint.A bitcoin egy spekulációs "pénznem" semmiféle valós gazdasági fedezet nincs mögötte. De amíg vannak hívői, addig lesz árfolyama és lehet vele spekulálni.
A nemzeti bankok nem is rajonganak érte, a 3 betűsök már inkább, mert sokkal jobban elfedi ki fizetett és hogyan.
a 110 ezer btc a mostani árfolyamon cc. 11 milliárd dollár, nem világgazdasági tétel, de fedett műveletekre telik belőle.
Ne essünk át a túloldalra se, az amiről ti beszéltek azok a nagyvárosok, leginkább Szent Pétervár és Moszkva. Cimborám végigjárta Szibériát, millió képet láttam, pl. Omjakon vagy Vlagyivisztok nem ilyen. Kisebb, messzi falvak meg némelyik tipikusan tényleg olyan, ahogy a nyugati sztereotípiák leírják Oroszországot. A végletek országa, egy szárazföldi óceán, hatalmas, hatalmas távolságokkal és különbségekkel.Nem tudom, miért él még ma is az a mitosz, hogy Oroszország egy szegények háza, egy nagy gulag mint Sztálin alatt. Van elég videó az orosz életről a YT-n, mindennek utána lehet nézni. Még ha azt is feltételezzük, hogy csak a fele igaz annak, amit látni lehet,akkor is teljesen normálIsan lehet ott élni minden szempontból.
Most aztán ne jöjjön valaki, hogy akkor miērt nem megyek oda? Azért, mert az életem másként alakult. Ha tudok oroszul és oda küldenek, mentem volna családostúl. Ahogy ismerőseim mentek is.
Mondjuk az USAról is el lehet mondani ugyanezt, fentanil-zombik, utcán szaró hajléktalanok stb. Ott sem minden Times Square meg Broadway. Ahogy Budapest sem csak a Várnegyedből áll, hanem létezik a Népszínház utca is.Ne essünk át a túloldalra se, az amiről ti beszéltek azok a nagyvárosok, leginkább Szent Pétervár és Moszkva. Cimborám végigjárta Szibériát, millió képet láttam, pl. Omjakon vagy Vlagyivisztok nem ilyen. Kisebb, messzi falvak meg némelyik tipikusan tényleg olyan, ahogy a nyugati sztereotípiák leírják Oroszországot. A végletek országa, egy szárazföldi óceán, hatalmas, hatalmas távolságokkal és különbségekkel.
Ez igaz, de az USA-ban több "Broadway" van mint Oroszországban "Moszkva".Mondjuk az USAról is el lehet mondani ugyanezt, fentanil-zombik, utcán szaró hajléktalanok stb. Ott sem minden Times Square meg Broadway. Ahogy Budapest sem csak a Várnegyedből áll, hanem létezik a Népszínház utca is.
Az én apukám erösebb!Ez igaz, de az USA-ban több "Broadway" van mint Oroszországban "Moszkva".

Milyen felnőni? Itt azt a hülyeséget próbálják elhitetni, hogy az orosz átlag életszínvonal jobb mint az USA-ban vagy az EU-ban.Az én apukám erösebb!
Mikor fogsz végre felnöni?
Egyértelműen, természetesen így van.Mondjuk az USAról is el lehet mondani ugyanezt, fentanil-zombik, utcán szaró hajléktalanok stb. Ott sem minden Times Square meg Broadway. Ahogy Budapest sem csak a Várnegyedből áll, hanem létezik a Népszínház utca is.
Ki? Mutasd már meg!Milyen felnőni? Itt azt a hülyeséget próbálják elhitetni, hogy az orosz átlag életszínvonal jobb mint az USA-ban vagy az EU-ban.
Ezt a r/hungary hogy fogja lenyelni?
"Russia is nearing an agreement with Syria’s new leadership to keep two vital military bases in the Middle East state, a key objective of the Kremlin after the fall of President Bashar al-Assad.
Talks are taking place for Russian forces to remain at the naval port in Tartus and the air base at Hmeimim, said people with knowledge of the matter in Moscow, Europe and the Middle East, asking not to be identified because the issue is sensitive.
The Defense Ministry in Moscow believes it has an informal understanding with Hayat Tahrir Al-Sham (HTS), the former al-Qaeda offshoot that led the offensive to oust Assad, that it can stay at the Syrian bases, the person in Russia said. The situation could still change amid the instability in Syria, the person cautioned.
It wasn’t immediately possible to verify the information with officials in the transitional government in Syria. Kremlin spokesman Dmitry Peskov didn’t immediately respond to a request to comment.
The naval base is Russia’s only hub on the Mediterranean Sea. The airfield is used to supply Russia’s security operations in Africa, allowing it to project political and economic influence and restore some of Moscow’s Cold War-era authority on the continent.
The Kremlin flew Assad and his family into exile in Russia over the weekend after convincing the Syrian dictator that he’d lost the war with rebel groups bearing down on the capital, Damascus.
The collapse of the regime effectively rendered worthless 49-year leases for the bases that Russia was given in 2017, two years after Putin sent his military to bolster Assad’s forces and push back opposition fighters." https://www.bloomberg.com/news/arti...with-new-syria-leaders-to-keep-military-bases
Az EU-bòl ès az USA-bòl ki kell vonni a hitelpènzt ( Orosznàl nincs.), akkor kb Pàrizs is, belső szibèria szintjèn lenne.Milyen felnőni? Itt azt a hülyeséget próbálják elhitetni, hogy az orosz átlag életszínvonal jobb mint az USA-ban vagy az EU-ban.
Én is tudom úgy csűrni csavarni a valóságot, hogy ekkora hülyeség legyen a vége, de a te dolgod, abban hiszel amiben akarsz.Az EU-bòl ès az USA-bòl ki kell vonni a hitelpènzt ( Orosznàl nincs.), akkor kb Pàrizs is, belső szibèria szintjèn lenne.
A nèhàny èvszàzados "szabadrablàs" melett, 45 èves diktatúra nèlkül,màsodik vh-s pusztítàs nèlkül.
Ezermilliàrdos hitelàllomànnyal.
Nem vagyok abban biztos hogy ez a jò iràny.
Nyugat EU = Hoax.
Akkor nem bukott a Nèmet kormàny mert a Pènzügy miniszterük nem volt hajlandó felfelé mòdosítani a hitelplafont?Én is tudom úgy csűrni csavarni a valóságot, hogy ekkora hülyeség legyen a vége, de a te dolgod, abban hiszel amiben akarsz.
Azt a hülyeséget gondolni, hogy a gazdaság létezhet hitelek nélkül, már ne is haragudj... Már 500 éve sem így működtek a gazdaságok.Akkor nem bukott a Nèmet kormàny mert a Pènzügy miniszterük nem volt hajlandó felfelé mòdosítani a hitelplafont?
Franciàknàl nem bukott a kormàny mert hiànyzik 50+milliàrd euro a TB kasszàbòl, 50+milliàrd a hitelek èves adóssàg szolgàlata?
Nem igaz hogy mindkèt orszàgban a jelenlegi èletszinvonal is csak àllami gigahitelekkel tartható fenn?
Minden nyugat EU-s orszàg fuldoklik az adóssàgban.
Mert a jòletük egy "dèlibàb" volt, amit semmi nem indokolt, ès csak szabadrablàssal- majd hitelekkel lehetett fenntartani.
Most piaci àron vesznek ők is mindent, mint pl mi Magyarok.
Buknak is sorban a kormànyok.
Tèny amit leìrsz.Azt a hülyeséget gondolni, hogy a gazdaság létezhet hitelek nélkül, már ne is haragudj... Már 500 éve sem így működtek a gazdaságok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..