Az a muszlim akikkel arrafelé találkoztam, úgy muszlim hogy amúgy Ő szovjet...Csak ukrajnából cirka 2 millióan mentek oda,az összes lehet a duplicate,minimum, mondjuk az ukrajnaiak szerintem nem nagyon utalnak haza,azok ott.maradnak,illetve az új megyék lakói voltak,oda mennek majd haza.
Szerintem lényeges különbség,az ő muszlimajaik,meg az európai migrik között, hogy az övéik jellemzően dolgozni mennek oda, vagy beállnak a seregbe,szerintem kb mind beszél Oroszul, amik az európai újnémetek ezek ellenkezői.
Szerintem Oroszok ha valami csínytevésen érik őket,kivágják őket,mint a cicát piszkítani,vagy lesittelik őket, ami az európai migrikkel kb sosem történik.
Azt is kétlem,hogy az Oroszok ingyen kecòval,segéllyel,eü hozzáféréssel várják őket.
Abszolút nem kultúridegen.
Kitűzöd a vörös zászlót, el is múlt minden ellentét.
Ez meg az orosz mindennapok valósága.
Meglepődnél mi mindent kínálnak a cégek a munkavállalóknak...
Nézegetem én is serényen a munkalehetőségeket....
Annyi rubelben beszélnek az iparban, mint mi forintban....csak van egy 5x szorzó a muszka javára.
Úgy hogy nincs 50Ft egy liter benzin...( Majd megcáfoltok ha nem,telón vagyok, a dolgaim nélkül.)
Olasz GDP rulez, 4szobás,szalonos kecó, padlón veretett fűtés, kb 100 rubel havonta.
( No offense.)