[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

Szerinted műszakilag a FUCHS EVO megfelelő lehet nekünk APC-nek?
(Szigorúan csapatszállításra, nem harcra)
A Fuchs egy nagyon jó cucc meglepően jó minőség a régiek is. Sokkal-sokkal jobb konstrukció ,mint a BTR. Rengeteg elemet használnak az Unimogból. 50. RCW-el van tesztelve és jól működik. Mondom a régiek is rendkívül jók.

A Fuchs egy nagyon jó cucc meglepően jó minőség a régiek is. Sokkal-sokkal jobb konstrukció ,mint a BTR. Rengeteg elemet használnak az Unimogból. 50. RCW-el van tesztelve és jól működik. Mondom a régiek is rendkívül jók.
ÓÓÓÓ... Össze sem hasonlítható a BTR-el at Fuchs (első generációs). A BTR a Fuchs-hoz képest minden elemében egy ipari hulladék.

És meg is érkeztünk a 3-4 millához. (és valami friss ár kéne)
APSel,jol kistafirungozva?Inkább 4+.
Hivatalos nincs.Topwar.ru a kazahk orosz tornyos verzióra ir 1 milkát.
Nagy sporolást az alapplatformnak való alkalmassága hozna,az uzemeltetés logisztikája,nem a GYHJ változat ára.(bár a platform olcsóbb volta a felszerelésre forditható részarányt növeli)

Amúgy a kazahok kérték Lvl Iv-el a bömbit?
Mert az alappáncélja hármas és a kazah gyártó oldalán csak az aknavédelmét írja és az lvl IV B
Nem,a kazakok is LVL3,a belbiztonsági változatot meg LvL2 KE védelemmel csinálják.(annak a CE védelme is gyengébb)
Érdekes mód a Bömbi 4 egyik hindi változata van csak eddig LvL4 KE védelemmel rendelve (a 20milis gá+Spike rakétás RCWSes változat).De annak is a rajszállitó változata egyenlőre LvL3 KE védelemmel van rendelve (fenetudja hány változata lesz,1300 felett van már a Kaylani rendelésszám)
Paramouth LvL2-LvL5ig adja meg a rendelhető KE védettséget. (Bömbi 6 elvileg lehetne LvL6 KE védettségű is,de a protója annak is LvL3 KE vedelmű)

• Tetszik
Reactions: krisss
Használtan nem lehet venni belülle?

Akarhogy nezem mikor oda jutunk 5milka/db ar alatt nem nagyon lesz
Hát,ha azt vesszük,hogy én egy fejlesztett 4 tengelyes Bömbi 6 változatot szeretnék,UT toronnyal,Iron Fist+RM csempe APSel.....Közelit.
Viszont egy járműplatformal,járműcsaláddal oldanák meg sokmindent.Ez magában fentartási költségcsökkentő.Plusz a Bömbi tervezési elvei miatt olcsóbb és könnyebb a fenntartás.Könnyebb a harctéri javitás.valamivel kisebb logisztika kell.
Egy eszköz élettartam költségének kisebb része a beszerzési ár,az igazán nagy tétel az üzemeltetés

Hát,ha azt vesszük,hogy én egy fejlesztett 4 tengelyes Bömbi 6 változatot szeretnék,UT toronnyal,Iron Fist+RM csempe APSel.....Közelit.
Viszont egy járműplatformal,járműcsaláddal oldanák meg sokmindent.Ez magában fentartási költségcsökkentő.Plusz a Bömbi tervezési elvei miatt olcsóbb és könnyebb a fenntartás.Könnyebb a harctéri javitás.valamivel kisebb logisztika kell.
Egy eszköz élettartam költségének kisebb része a beszerzési ár,az igazán nagy tétel az üzemeltetés
Akkor olyan 8-10 millióból ki is jön darabja...

Nem lesz soha bombi!
aki valaha is gondolkodott hm-ben bombin az most egy olyan szobaban van ahol a falak puhak.