Mi van rajtuk?Ez így ebben a formában azért nem igaz van abban a flottában sok keveset futott is. A "balhé" elején amikor csere-bere fogadom akció felmerült láttunk sokat. Gyakszin is. Holnap odadobnám értük a BTR flottát.
(fegyver)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi van rajtuk?Ez így ebben a formában azért nem igaz van abban a flottában sok keveset futott is. A "balhé" elején amikor csere-bere fogadom akció felmerült láttunk sokat. Gyakszin is. Holnap odadobnám értük a BTR flottát.
Fasza színű festés.Mi van rajtuk?
Azért ezzel nem tetted magasra lécet...A Fuchs egy nagyon jó cucc meglepően jó minőség a régiek is. Sokkal-sokkal jobb konstrukció ,mint a BTR.
Jól hangzik! A végén még Róka-drukker leszek Patria helyett!Rengeteg elemet használnak az Unimogból. 50. RCW-el van tesztelve és jól működik. Mondom a régiek is rendkívül jók.
Az árakról nem nyilatkoznék érthető okokból, de viszonylag jól gondolkodtok. Viszont az árat nagyon befolyásolja a moduláris páncélzat és az úszóképesség ami, most már szintén feláras dolog. Nem minden ifv,apc kapna moduláris, ezért nagyobb lesz a szórás árban csomag szinten. és még sorolhatnám az opciókat nem lesz minden fullos első körben.A felét el is felejtheted, de kb 6-8-közt kijön. És ezzel egy árban is vagyunk kb a törökökkel.
Hát a Rajna művek most nagyon nem megy sehova.Rajna művek ad gyártást akkor nyertek.
Háát figyu, állítólag Pappi adott rá egy "kedvező ajánlatot" - bár pontosan nem tudom mennyi az annyi.Itt még is bukott az elméleted![]()
En dolgoztam torokokkel valamint ismerem es lattam is munkassagukat, elegge faszak es nem igazan hazudjak le a csillagos eget a rajnafemmel ellentetben a torok azt mondja igy lesz akkor az ugy is lesz.Nem hinnétek el mennyire rendben vannak, jó a beszállítói láncuk is csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni.
Szóval sok víz le fog folyni a Dunán amíg sikerül valakivel egy kedvező dealt összehozni. Akarat meg van.
De ezt a puhafalú szobából írta.A kolléga jelenleg a HM2-ben dolgozik egyébként![]()
FLW200, de nagyon kevésen a többi szinte csupasz.Mi van rajtuk?
(fegyver)
Hát akkor ez nem tűnik jó ötletnek.FLW200, de nagyon kevésen a többi szinte csupasz.
Lvl5-ig mehet.Azért ezzel nem tetted magasra lécet...
Jól hangzik! A végén még Róka-drukker leszek Patria helyett!
Ha olcsóbb és legalább ugyanazt tudja mint a finn gép akkor jöhet!
FUCHS EVO milyen védettségű? Level-3?
Asszem alapból a Patria 6x6 is csak hármas szintű, de fel lehet húzni 4-esre...
Kössz, hogy szólsz csak kocsiból írtam nem én vezetekHogymi?
Azért mondomKössz, hogy szólsz csak kocsiból írtam nem én vezetek4-es-ig
Lécci magyarázd már bővebben mi a tököm csodát várunk mi Trumptól!Ahogy korábban jeleztem, ha tengeretúli "isten" nem szán meg minket akkor Török,Rajna művek és az Északi szelek fognak fújni!
Nagyjából kifejtettem a múltkor nem mennék bele megint. A politika véleménye szerint lesz pozitív hozadéka mindenki egy Izrael típusú kedvezményes vásárlásban, támogatásban bízik. Már kezdek hinni benne én isLécci magyarázd már bővebben mi a tököm csodát várunk mi Trumptól!
Őszintén nem értem...
Hát én ezt valahogy nagyon kétlem, hogy összejön.Nagyjából kifejtettem a múltkor nem mennék bele megint. A politika véleménye szerint lesz pozitív hozadéka mindenki egy Izrael típusú kedvezményes vásárlásban, támogatásban bízik. Már kezdek hinni benne én is![]()
Ilyet én is hallottam, úgy legyen!Nagyjából kifejtettem a múltkor nem mennék bele megint. A politika véleménye szerint lesz pozitív hozadéka mindenki egy Izrael típusú kedvezményes vásárlásban, támogatásban bízik. Már kezdek hinni benne én is![]()
Ha már veszünk valamit tőlük akkor Eitant vegyünk 30-as toronnyal (nem nem lenne olcsó!!!).Ilyet én is hallottam, úgy legyen!
Bibi látogatástól várok valamit: vagy aláír itt velünk kedvezményes "PULS-HERMES-BARAK/David's Sling-Megmindenamikell" ajánlatot 500% ellentételezéssel vagy már küldjük tovább Hágába a bíróságra!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..