Szerintem ez jobb.@Flamand ezt Neked.
Csak mert annyira szíveden viseled a Golani dd. katonái sorsát,
hogy név szerint megemlíted őket, ha kötelességük teljesítése közben életüket vesztik.
nem szeretem a délieket, túl nyersek, faragatlanok és harsányak (mondjuk arrafelé az északiak, nyugatiak és keletiek is ilyenek)Szerintem ez jobb.

De legalább antiszemiták.nem szeretem a délieket, túl nyersek, faragatlanok és harsányak (mondjuk arrafelé az északiak, nyugatiak és keletiek is ilyenek)![]()

Azt amúgy kihagytad, hogy közben zengő baritonomon éneklek isHosszú évek tapasztalata a kard forgatás rejtelmeiből. Emlékszem,amikor Lordságod a Rorke's Drifti csatában egy szál karddal verte ki a zulukat a helyőrség kantinjából. A híres angol festő meg is örökítette a csata azon jelenetét,amikor Sir Higgins egyik kezében karddal,a másik kezében egy pulykacombbal üldözi a konyha ajtaján át menekülő zulu harcosokat.
Valóban. Az volt a zuluknak a végső döfés.Azt amúgy kihagytad, hogy közben zengő baritonomon éneklek is
Sajnos a te “zengő baritonod” a valóságban így fest…Azt amúgy kihagytad, hogy közben zengő baritonomon éneklek is
Napaaaaaaaaaaaaalm.......Sajnos a te “zengő baritonod” a valóságban így fest…
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..