Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Velem ezt nem játszanák el! Meghajigálnám etetőanyaggal meg büdös kukoricával!
Na azt a jelentést elolvasnám!
DandártábornokSturmgewehrfürer úrnak jelentem a hadgyakorlat során a folyón civilekkel keveredtünk tűzpárbajba! Horgászok etető csúzlival nyitottak ránk tüzet és mi getling gépágyúval viszonoztuk! A pilótánk miután a szélvédő ablakát telibe csúzliszták iszonyú büdös haleledellel úgy döntött jobb lesz inkább elmenni innen mert nem csak kint lesz büdös hanem bent is a műszerfalra vissza tüsszentett pápusztai sajt miatt amit este fogyasztott el a körletében a körlet társai anyázásai kíséretében!

Ő az utolsó... Azért remélem lesz egy jó kép ahol sorba áll az összes pzh :D
GfK8ZPPXAAA6qGC
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: honved
Békemadarak... végül is azokat a repülőgépeket gúnyosan békegalambnak szokták nevezni, amelyeknek nincs rendes fegyverzete.
Sajnos az ő esetükben nem pejoratív jelző akar lenni.
A honvédség egész kommunikációja a béke szóra épül, és mellé társul a két éve tartó nem fejlesztés, létfontosságú képességek hiánya.
Szerintem célravezetőbb kommunikáció volna elmondani, hogy mi nem akarunk háborút, nem veszünk részt eszkalációban, de figyelembe véve a biztonsági környezetet, a legrosszabbra is fel kell készülnünk. Ezért indokolt a szakma által szükségesnek vélt fejlesztéseket véghezvinni.

Nem értem mi ebben a nehéz.