A csuklyás verziót azért használják,mert máshol nincs nekik csuklyaigazad van .. teljesen ki is ment a fejemből !!(Y)

A csuklyás verziót azért használják,mert máshol nincs nekik csuklyaigazad van .. teljesen ki is ment a fejemből !!(Y)

Ha a beiktatásomig nem szabadul ki az összes túsz, akkor az összes pokol fog Gázára szabadulni...
Eddig azt hittem csak egy pokol van.Ha a beiktatásomig nem szabadul ki az összes túsz, akkor az összes pokol fog Gázára szabadulni...
Ha a beiktatásomig nem szabadul ki az összes túsz, akkor az összes pokol fog Gázára szabadulni...
Fordult a kocka?![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
☄️ Az IDF jelenleg hat fő vízforrást tart ellenőrzés alatt, köztük két stratégiailag fontos gátat Szíriában. Így az IDF ellenőrzi Szíria vízellátásának 30%-át és Jordánia vízellátásának 40%-át. https://t.me/svorezevv/56944t.me
Fordult...Fordult a kocka?
Ejj, ejj. Pedig az '50-es években még ezek akarták kiszárítani Izraelt.
Nohát.
Magyar nyelvben is létezik "poklok pokla" kifejézés, szerintem ennek az angol variációját használta Trump és ez egy az egyben volt magyarra fordítva ... szoval helyesen fordítva "a poklok pokla fog Gázára szabulni."Eddig azt hittem csak egy pokol van.
Fordult...
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Irán új útvonalat talált a Hezbollahnak szánt fegyverek csempészésére. Iráni repülőgépek Törökországon keresztül szállítanak fegyvereket a Hezbollahnak. Izraelnek el kell döntenie, hogy Iránra vagy a hutikra csapjon le először. Nemrég az iráni Mahan Air légitársasághoz tartozó repülőgépeket...t.me
Elszomorít, hogy te világosítottad fel erről.Magyar nyelvben is létezik "poklok pokla" kifejézés, szerintem ennek az angol variációját használta Trump és ez egy az egyben volt magyarra fordítva ... szoval helyesen fordítva "a poklok pokla fog Gázára szabulni."

rajtaütés a lóf@szt. Egy 'mezei' terrortámadás volt. Egyértelműen civilek ellen.A megnyerő külsejű Yakov Winkelstein az arieli rendőrség tagja életét vesztette egy rajtaütésben.
![]()
Сегодня | Израиль
Полиция Израиля сообщила, что в сегодняшнем теракте в Самарии был убит Яаков Винкельштейн, следователь из полицейского участка Ариэля. Светлая памятьt.me
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..