Állítólag svédeknél történt, frekventált síhelyen, mindenki egyszerre akarta.
Wow.
Az Ön várakozási ideje 440 óra XD
Addig is üljön a mínusz 40-ben a kocsiban, jó az

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Állítólag svédeknél történt, frekventált síhelyen, mindenki egyszerre akarta.
Az akkunak is biztos jót tesz és nem merül sokkal hamarabbWow.
Az Ön várakozási ideje 440 óra XD
Addig is üljön a mínusz 40-ben a kocsiban, jó az![]()
Ez az ábra máig érvényes gazdaságföldrajz szempontjából. Nem a Bécs központ számít, hanem az infra fejlettsége. Vasút, autópálya, ez érvényesül a beruházások településében.OMM vasúti hálózata, mennyi idő alatt lehetett eljutni Bécsbe a Birodalmon belül.
![]()
Lelki szemeim előtt megjelenik, ahogy a trampli a sarokba küldi és kukoricára térdepeteti a zorbánt, amiér a csúnya kínaiakkal merészet üzletõni.Felkerült a Pentagon tiltólistájára a debreceni akkumulátorgyár tulajdonosa.
Az Egyesült Államok hétfőn jelentősen bővítette azon kínai vállalatok tiltólistáját, amelyeket a kínai hadsereggel való együttműködéssel gyanúsítanak.
A listára olyan nagyvállalatok is felkerültek, mint a Tencent Holdings és a Magyarországon megtelepülő CATL akkumulátorgyártó – írja a Portfolio.hu. A listán jelenleg százharmincnégy vállalat szerepel.
Tehát a dillettáns és betarthatatlan EU szabályok arra ösztönzik a csőd felé tartó európai autóipart, hogy fejlesztéseik helyett finanszírozzák a Tesla fejlesztéseit és Musk nyereségét....én már nem mondok semmit...
![]()
A Tesla lehet több gyártó megmentője Európában
Több autógyártó is összefog a Teslával, hogy elkerüljék a milliárdos bírságokat.totalcar.hu
Mi lesz 26-ban?Tehát a dillettáns és betarthatatlan EU szabályok arra ösztönzik a csőd felé tartó európai autóipart, hogy fejlesztéseik helyett finanszírozzák a Tesla fejlesztéseit és Musk nyereségét.
Ezzel mondjuk most még be lehet nyalni majd az új amcsi kormánynál is, aki talán hálából leváltja az EU vezetését, de legalábbis a brüsszeli rendszerellenes pártokat támogatja.
Elég morbid helyzet.
Nem járok vonattal, de ettől függetlenűl az a normális, ha a vonat pontos és az emberek nem kell a pénzük után rohangáljanak. Az is idő és fáradtság (=pénz), ami annak következménye, hogy nem kapják meg a kifizetett pénz szerződésben járó ellenèrtékét.Van rá komoly esély, hogy nyártól csökkenni fog a MÁV bevétele.
"június 1-jétől bevezetik, hogy a busz-és a vasúti jegyár felét visszafizetik annak, akinek a járata 20 percet késett."
![]()
Lázár János: visszatérítik a jegyár felét, ha késik a vonat
Lázár János építési és közlekedési miniszter 10 vállalást tett a közlekedési infón 2025-re vonatkozóan, hogy javítsák a hazai közösségi közlekedés színvonalát. Többek között bevezetik a késési biztosítás intézményét. Megújul a járműflotta és javul a tisztaság is.www.economx.hu
Bármennyire hihetetlen, engem igen.Hosszú ideje kerestem egy ilyen 500SL-t. Találtam és ma kaptam a hírt, hogy jövő héten megérkezik, majd kezdhetnem vámoltatni. Kuwaitból utazik és a 33 éve alatt kicsit kevesebb, mint 45000 km-t futott igazoltan. Ennek köszönhetően a belső tér és kormány olyan mint ha ember nem ült volna benne. A külseje már sajnos nem így fest, nagyjából 4-6 hónap lesz beszerezni a hiányzó vagy törött dolgokat, fényezése előkészíteni, fényezni majd újra összerakni, hogy egy hasonló fehér csoda legyen.
Ha valakit esetleg érdekelnek ezek a fázisok, akkor dobálók fel majd fotókat kisebb kommentekkel.
És akkor ez most akkor jó lenne? Mint ha egyik megoldási javaslatként már felmerült volna.Szerintem a Csehekre gondol ugyain ők pont most cserélik le a teljes mellékvonali állományukat PESA Regiofoxra ott van egy csomó felszabadtult modernizált BZ
Nem, mert életének első 4 évében használták, majd több mint 20 évet egy garázsban állt aminek köszönhetően sem a napfény sem a homok nem tett komolyabb károkat a fényezésben. Aztán elkezdték rendbe tenni de valamiért ismét sok évi állásra lett kárhoztatva egy ottani műhelyben. Onnan került árverésre majd pár hónap várakozás után lassan hozzám érkezik.Bármennyire hihetetlen, engem igen.
A homok nem b@ssza szét kívül-belül?
Dubaiban van autószerelő ismerős, ő semmi jókat nem mondott az autók gazdáiról +erre rátesz a helyi klíma és viszonyok.
Egy ismerős éveket dolgozott Szaudiban. A lakómobilja fényezését, ami ház mellett a carportban állt, sok helyen teljesen lecsiszolta a homok. Csak arra emlékszem, hogy elsőkerék meghajtása, hátul 4 kereke és kb 7 literes gm motorja volt. Kész földi jacht volt.Bármennyire hihetetlen, engem igen.
Dubaiban van autószerelő ismerős, ő semmi jókat nem mondott az autók gazdáiról +erre rátesz a helyi klíma és viszonyok.
Néha egy kép és a kész állapot engem is érdekelne...Bármennyire hihetetlen, engem igen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..