Mivel az orosz topic zárva van, bedobom ide. Itt is elfér.
Jó lenne kicsit igazítani a nagy mellényeken, mert a kései ébredés fájó tud lenni.
Ps. bocs a felsz^pásért, megpróbáltam a lehető legkevesebb nyállal, mert nem ez volt a célom.
Erre a pár sorra felhívnám mindazok figyelmét -így udvariasan nevek nélkül- akik szerint a kevés nyugati high tech számunkra az irány és minden ami nem az csak szar. Ha orosz akkor meg még triplán fos. És főleg azért tenném, mert a fentiek elkövetője itt a fórumon az egyik és sajnos lassan-lassan az egyetlen aki nem katalógusokból, könyvekből vagy önjelölt szakértők videóiból csipegette össze a tudását és nem is egy operett seregben rántotta magára.Szerintem a Kurganyec az ára miatt lett ejtve.
A Francik pl rájöttek hogy nagyon faszák az új járműveik de egyszerűen túl drágák ahhoz hogy egy Ukrajnai konfliktus szintű háborùban kellő mennyiséget tudjanak gyártani, alkatrész utánpótlás, szakképzett szerelők stb
Erre a sereg egy bizottsága mutatott rá, az Oroszok meg rájöttek hogy jobb egy egyszerűbb, olcsóbb , könnyebben gyártható jármű.
Ugye ez is örök vita téma hogy a legjobb kell e vagy inkább nagy darabszám: a legénységnek biztosan jobb egy tiptop jármű de ha az ipar nem bírja akkor nem lesz mibe beszállni.
A mennyiség döntő faktor általában,a legjobb meg ha valahogy egyensúlyba hozzák a mennyiség/harcérték kettőst.
Jó lenne kicsit igazítani a nagy mellényeken, mert a kései ébredés fájó tud lenni.
Ps. bocs a felsz^pásért, megpróbáltam a lehető legkevesebb nyállal, mert nem ez volt a célom.