[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

+ jól jönnek a tüzek a figyelemelterelésre is, valamint Gavin Newsom és demokrata barátai az utóbbi években jó eséllyel úgy lezüllesztették valaha az USA leggazdagabb államát, hogy csődközeli állapotba kerültek és így utoljára még pumpolhatnak ki vészhelyzeti pénzeket a közös kalapból.

Sajnálom, nem is olyan rég kalifornia a hülyeségeivel együtt egész élhető hely volt, LA pedig a kedvenc falum.. dehát így esett :-(

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Trump és csapata nagyon nem hülye. Kanadával és Grönlanddal együtt az USA akár az Egybesült Európa-BRICS gazdasági és katonai erejével szembe tudna szállni. Egy lehetséges jövő a kétpolusú világ és akkor az USA minden hanyatlás ellenére aránytalanul nagyon megerősödne.
Azért azt megnézném, hogy Kína és Oroszország segítséget ajánl Kanadának és Grönlandnak Amerika ellen. :)

Trump és csapata nagyon nem hülye. Kanadával és Grönlanddal együtt az USA akár az Egybesült Európa-BRICS gazdasági és katonai erejével szembe tudna szállni. Egy lehetséges jövő a kétpolusú világ és akkor az USA minden hanyatlás ellenére aránytalanul nagyon megerősödne.
Azért azt megnézném, hogy Kína és Oroszország segítséget ajánl Kanadának és Grönlandnak Amerika ellen. :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Gg3W74HWgAARJ--

ha légy lehetnék

Amennyiben igaz,akkor Grönland tényleg az USA ellenőrzése alá fog kerülni.

Amennyiben igaz,akkor Grönland tényleg az USA ellenőrzése alá fog kerülni.

Romániában nem bányásztak véletlenül?

Egy CIcAs videó a hipokratizmusról...
Tudom, mindenki tud róla.... :oops:

• Tetszik
Reactions: fip7
és GYÚJTOGATÁS, gyújtogatás meg gyújtogatás.. összehangolt módon..
Láttam ezekről felvételeket, habár a mainsteram nem annyira hozza

• Mellesleg kalifornia nemrégiben ukrajnának ajándékozott tűzoltóautókat és felszerelést.
  • Többszáz tűzoltót kirúgtak (és a mai napig nem vettek vissza) kaliforniában a kovid-oltások megtagadása miatt.
  • kb. 20millió USD-t vontak el tavaly a Los Angelesi tüzoltóság költségvetéséből..

Érdekes módon a studiók csaknem égtek le, ott megfékezték a tüzeket.
Fogadni mernék a leégett részeket összevásárolják és pár éven belül egybenyitva valamit építkeznek rajta..
Mert nem az ingatlanmutyi :) akárcsak Hawaii-on..
Ki az a Kristin Crowley? A Los Angeles-i tűzoltóparancsnok dühhullámmal néz szembe
Nő és lmbtqprstz.

Minden téren döbbenet, ami ott van... o_O :eek:

Minden téren döbbenet, ami ott van... o_O :eek:

Érdekes megoldás, maxy azt tudom elképzelni hogy beszart a szivattyú, és a tartályban lévő vizet csak ígs tudták felhasználni, más értelme nincs szerintem ilyen retikülös oltási stratégiának :O!

• Hűha
Reactions: fip7 and tomcat1
Gyújtogatás....

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
Nahát....

• Hűha
Reactions: Loken
Karen Bass Los Angeles polgármestere :confused:
He-he. A finom részletek. De semmi baj nincs, hisz ők választották maguknak.
Palácsik Tímea is hisztizett egy sort, hogy mire fizetik a magas adókat ha nincs se víz se tűzoltó.
Nekem csak egy kérdésem lett volna: kire szavazott a kaliforniai választásokon? De akkor most hozzá jön még egy kérdés: a Los Angeles-i választásokon kire szavazott?