[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

A birodalmi félteke a mai államhatárokkal (Mexikó szerintem tagállamként integrálhatatlan, ellenben a Balkán országai beilleszthetőek valahogy majd):
imperialhemisphere.jpg

• Hűha
Reactions: Kim Philby
A birodalmi félteke a mai államhatárokkal (Mexikó szerintem integrálhatatlan, ellenben a Balkán beilleszthető valahogy majd):
imperialhemisphere.jpg
Akkor most nevezd meg a jelölt terület rengeteg népe közt azokat akik a tényleges urai ennek az egésznek, mert a teljes területen kritizálhatatlanok, védettek, felülállók és akkor talán végre sikerül megérteni amiről pofázok hosszú évek óta!

Az a kérdés miért nem csalták el!
Talán, mert egy pusztítóó polgárháborúban darabolódott volna fel az ország, vagy míg a belső zavargásokat próbálták volna kezelni, addig kihúzták volna a dollár hegemóniáját a gazdaságuk alól. Summázva a helyzetet , a demek irányítása alatt megszűnt volna a háttér irányítók kizárólagos hatalma. Így van esélyük a hatalmuk egy részének megtartására.

Határfal építésének munkálatai:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Gugli a barátod, ha el akarsz mélyülni a témában.
Sose értettem, hogy ha valaki elolvas egy cikket, akkor mi bánatért
nem képes a posztja aljára másolni azt a linket, ami ott figyel a böngészője címsorában.
És pláne miért ez a "gugli a barátod" duma?
(Mert amúgy beütöttem a gugliba az posztodat záró mondatot,
de képzeld, csak a te posztodat dobta ki, semmi mást.)
Szégyelled a forrást, ahol olvastad?
Te is érzed, hogy gáz, de azért elsütöd?
Az egészet csak te találtad ki?

Haljak meg, ha értem.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

8:37-nel az abra eleg pontos.

• Tetszik
Azért nem rossz fizuk ezek.
89k az éves átlagfizetés LA-ben…

Más kicsit.
Mondjuk itthon mennyi mondjuk bp-i tűzoltó pk fizetése…átlagbérhez képest?
Szar a legtöbb ember fizetése. Ha a beavatkozó állományt nézed, aki a tömlő végén van, tiszthelyettes állományt.

Tisztként nem rossz, főtisztként a hozzá tartozó beosztással én pl. 800k bruttó körül kapok.

Tábornoki fizu sokszorosa a magyar átlagnak, túlzás nélkül, az egy más világ, de már ezredestől is igaz ez.

Szóval nincs ilyen hogy tűzoltó, állománykategóriák vannak, teljesen eltérő helyzettel.

A Bp-i pk. milliós fizu, nettóban. Sokszorosa az átlagnak.

Szar a legtöbb ember fizetése. Ha a beavatkozó állományt nézed, aki a tömlő végén van, tiszthelyettes állományt.

Tisztként nem rossz, főtisztként a hozzá tartozó beosztással én pl. 800k bruttó körül kapok.

Tábornoki fizu sokszorosa a magyar átlagnak, túlzás nélkül, az egy más világ, de már ezredestől is igaz ez.

Szóval nincs ilyen hogy tűzoltó, állománykategóriák vannak, teljesen eltérő helyzettel.

A Bp-i pk. milliós fizu, nettóban. Sokszorosa az átlagnak.
Akkor a LAFD parancsnok az ő $440k-jával egy hónap alatt megkeresi a te két éves fizudat (2x$24k). 2 év alatt meg az összes fizudat amit te egész pályafutásod alatt kapsz.

Akkor a LAFD parancsnok az ő $440k-jával egy hónap alatt megkeresi a te két éves fizudat (2x$24k). 2 év alatt meg az összes fizudat amit te egész pályafutásod alatt kapsz.
Nekem ezzel semmi bajom nincs, teljesen más ország más árszínvonallal, bérezéssel, és akárhogy is nézzük Ő egy top felső vezető én meg nem.

Ahogy mondtam nálunk is egy hasonló beosztásban lévó ember mint Ő a minimimum dupláját keresi mint én, s itt nem Los Angelesi a nm2 ár ha lalakást kell belőle venni/bérelni. Hajadat sem 20.000-ért vágja le a "barber". Meg nyilván az USA a világ egyik leggazdagabb országa.

Almát körtét nem hasonlítok sosem.

Sose értettem, hogy ha valaki elolvas egy cikket, akkor mi bánatért
nem képes a posztja aljára másolni azt a linket, ami ott figyel a böngészője címsorában.
És pláne miért ez a "gugli a barátod" duma?
(Mert amúgy beütöttem a gugliba az posztodat záró mondatot,
de képzeld, csak a te posztodat dobta ki, semmi mást.)
Szégyelled a forrást, ahol olvastad?
Te is érzed, hogy gáz, de azért elsütöd?
Az egészet csak te találtad ki?

Haljak meg, ha értem.
A magyarázat egyszerü. Tök hülye vagyok ehhez ( is).
Nem tudok semmit linkelni direktben. :)

A beiktatás fellépői...
Kuba libre

Érdekes, hogy a "náci" múlt mennyire népszerű a mai vezetők között...ki is nyerte meg a II.VHt?