[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

A zacél nem jár le.
Azt tudom; de van modernnek tekinthető, mai elvárásoknak megfelelő acél sisak?

Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ha annyi sisak van -vagy annyi sem- ami a jelenlegi létszámra elég, akkor ha mozgósítani kell, honnan lenne, lenne e ennek akár többszöröse; vagy a mozgósítottak megkapják az acél sisakot raktárról -ha ott van; azzal a képességgel, tulajdonsággal, amit ma már elavultnak és rossznak lehet mondani? (Hisz nyilván azért van a kevlár, új sisakok, mert a régiek nem megfelelőek egynéhány paraméterben.)

Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ha annyi sisak van -vagy annyi sem- ami a jelenlegi létszámra elég, akkor ha mozgósítani kell, honnan lenne, lenne e ennek akár többszöröse; vagy a mozgósítottak megkapják az acél sisakot raktárról -ha ott van; azzal a képességgel, tulajdonsággal, amit ma már elavultnak és rossznak lehet mondani? (Hisz nyilván azért van a kevlár, új sisakok, mert a régiek nem megfelelőek egynéhány paraméterben.)
Nincs.

Igen...

• Tetszik
Reactions: phaidros

Az acéllal a benyomódás a gond. Vannak fejlesztések acèlsisakra amúgy egész ígéretesek. A lengyelek polemizálnak pont emiatt, hogy a többszázezres mozgósított létszám miatt lehet indítanak rà egy fejlesztési programot. Egyelőre a tartalékaink régi acélbilikből állnak.

Az acéllal a benyomódás a gond. Vannak fejlesztések acèlsisakra amúgy egész ígéretesek. A lengyelek polemizálnak pont emiatt, hogy a többszázezres mozgósított létszám miatt lehet indítanak rà egy fejlesztési programot. Egyelőre a tartalékaink régi acélbilikből állnak.
Ha jól emlékszem, akkor a Combat Gearen volt beszédtéma, hogy a belsőt kellene cserélni a sisakhéj megtartása mellett?

A hivatalos közlemények szerint a tavaly júniusban indított Szeretem, Megvédem! elnevezésű toborzókampánnyal 3800 tartalékost sikerült toborozni.

Igen ez elég jol is sikerült olyannyira hogy nem számítottak ekkora sikerre kocsit meg is dézsmálta az anyagellátósokat a hivatásosok karara. Ami miatt kicsit gyorsabban elobb es nagyobb utanpotlasi rendelest is le kellett adni.

Mondjuk az legyen a legnagyobb baj, hogy sok a tartalékos.

De egyébként beszarás, hogy nem készültek arra, hogy sikeres lesz a kampány.

• Tetszik
Reactions: Pogány