Én csak bele néztem, anyum és húgom viszont igen. Jókat nevetnek rajta, és szidják a versenyzőket.Ezt nézi valaki? Vélemény?
De tényleg ritka szar lett.
Én csak bele néztem, anyum és húgom viszont igen. Jókat nevetnek rajta, és szidják a versenyzőket.Ezt nézi valaki? Vélemény?
A Kiképzés során a legkiválóbbak megnyerik a húszmilliós fődíjat, illetve jogot szereznek arra, hogy a Magyar Honvédség tartalékos katonái legyenek.
![]()
Megkezdték A kiképzést - Honvédelem
„Kövessék figyelemmel a műsort, amely megmutatja, mennyi mindent tanul és kap, aki csatlakozik a Magyar Honvédséghez” – írta közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.honvedelem.hu
Én meg ezeken a szőrös, szakállas katonákon vagyok kibukva. Asszem Grigorij, említette, ha majd ég, izzik a szakálla akkor meg vinnyogni fog ....Csak egy kérdés! Olyan mgasról hogyan lehet kivenni a tárat?
Velünk bezzeg most alapkiképzésen jól levágatták a szakállunkat!!Én meg ezeken a szőrös, szakállas katonákon vagyok kibukva. Asszem Grigorij, említette, ha majd ég, izzik a szakálla akkor meg vinnyogni fog ....
Nekunk kartyaval ellenoriztek ha sisterget akkor 100fekvoVelünk bezzeg most alapkiképzésen jól levágatták a szakállunkat!!
Őt hol ellenőrizték?Nekunk kartyaval ellenoriztek ha sisterget akkor 100fekvo
Az volt a gaz mikor egyik csajnak sistergett![]()
Gondolom ő kopasz is, hisz az is meggyullad ott ahol a szakáll.Én meg ezeken a szőrös, szakállas katonákon vagyok kibukva. Asszem Grigorij, említette, ha majd ég, izzik a szakálla akkor meg vinnyogni fog ....
Hódmezővásárhelyen A Lynx pilot 2-ben senkit nem zavart a szakáll.Alapkiképzésen nem megengedett és ha aktív gebasz van akkor levágatják.
Nekunk kartyaval ellenoriztek ha sisterget akkor 100fekvo
Az volt a gaz mikor egyik csajnak sistergett![]()
Nagyon meg akarták tartani azt az eresztést.Hódmezővásárhelyen A Lynx pilot 2-ben senkit nem zavart a szakáll.
Hódmezővásárhelyen A Lynx pilot 2-ben senkit nem zavart a szakáll.
Kb. két hete volt ez téma ebben a topikban : 2025. január 22.Mán csak úgy megkérdezném mi a túró akar ez lenni?![]()
Szent Korona Rádió Official
TÁNCOSLÁNYOK A TOBORZÓIRODÁBAN♂️ Erre van szükség⁉️ A zalaegerszegi toborzóiroda avatásának "ceremóniája".... Táncoslányok vonaglása. Ez a Magyar Honvédség imidzse? Ezzel mi a cél? Kik jelentkezzenek? Ki vesz így komolyan bármit is a haderőnknél?t.me
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..