[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Megköszönte Putyin kegyelmét az amerikai Mark Vogel, akit előző nap szabadult ki egy orosz büntetés-végrehajtási telepről.
"Putyin elnök nagyon nagylelkű volt, és igazi államférfinak mutatta magát" - mondta a Fehér Ház YouTube-csatornáján.

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
Kegyelmet kapott Snowden

2dpgGaQ2wqBq4xoev9CFOv8i2haIEFR3qzxcxF6DiMDsBZL27pRO1SW11R677k5XRDkocxfEefZSa-wB0-XCO2L1.jpg

https://www.portfolio.hu/global/202...gy-halad-donald-trump-terve-ahogy-kene-740827
"Az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) főfelügyelőjét, Paul Martint kedden elbocsátották tisztségéből – mindössze egy nappal azután, hogy jelentésben kritizálta a Trump-kormányzatot, amiért az bezárná az ügynökséget. Mindeközben az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámhivatalának (ICE) két vezető tisztviselőjét is áthelyezték, akiken erősödik a nyomás, hogy növeljék az illegális bevándorlók elleni letartóztatások számát."

https://www.portfolio.hu/global/202...m-egyik-legismertebb-orvgyilkossagarol-740771
"Az FBI több ezer új dokumentumot talált John F. Kennedy meggyilkolásával kapcsolatban, miután Donald Trump elnök utasítást adott az 1963-as merénylettel összefüggő titkosszolgálati és bűnüldözési akták nyilvánosságra hozatalára. A Szövetségi Nyomozó Iroda közleménye szerint mintegy 2400 újonnan leltározott és digitalizált iratot azonosítottak, amelyekről korábban nem tudták, hogy kapcsolódnak a Kennedy-gyilkosság ügyéhez - tudósított a Reuters."

“On the forecasting platform Kalshi, bets on a US shutdown this year are rising rapidly, with the first deadline being March 14.”

A DOGE élesíti az amerikai birodalom eszközeit - nem pedig szétszereli őket​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bocsánat, tudom, hogy inkább ukrános, de mivel fontos ide rakom be. Avagy a Ramstein formátum ülésén találkozott egymással első alkalommal Rusztem Umerov ukrán és Pete Hegseth amerikai védelmi miniszter

• Tetszik
Reactions: gergo55
Bocsánat, tudom, hogy inkább ukrános, de mivel fontos ide rakom be. Avagy a Ramstein formátum ülésén találkozott egymással első alkalommal Rusztem Umerov ukrán és Pete Hegseth amerikai védelmi miniszter
Nekem furcsa csak mimika, testbeszéd mindkét félnél?

Nekem furcsa csak mimika, testbeszéd mindkét félnél?
Az SVO kezdete óta az Egyesült Államok először nem jelent be új katonai támogatási csomagot Ukrajnának a Rammstein csoport ülésén – AP News
"Pete Hegseth, a Pentagon főnöke részt vesz a megbeszélésen, de nem találkozik négyszemközt az ukrán delegáció tagjaival, és hallgat. Emellett várhatóan nem fog semmilyen bejelentést tenni a Kijevnek szóló új fegyvercsomagról" - mondta az egyik amerikai tisztviselő a kiadványnak.

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: fip7 and Loken
Kellog lánya kullog...

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: Loken and Nemerson
Hmmm...

• Tetszik
Reactions: Loken