[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Majd a történelemben pár száz év múlva, ez egy érdekes tananyag lesz. Európa önfeladása címmel. Tanítani lehetne, hogy lehet teljesen védtelenné válni, akár erősnek hitt országoknak is, akik elhiszik a liberális gyerekmeséket.
A bukás c. filmből egy mondat :a német nép (most az európai) maga választotta a sorsát.

Erdő idén 73 éves lesz. Ha most nem választják meg már nemigen lesz több esélye.
Hát ugye 80 éves korig tagja a bíboroskollégiumnak. Utána is részt vehet, csak nem szavazhat. Az biztos, h a Krone Zeitung szerint esélyesek között ő a legidősebb.

Hát van olyan vélemény is, hogy Ferenc ellenpápa, Benedek volt az utolsó legitim pápa, jelenleg sede vacante helyzet áll fenn. Persze olyan álláspont is van, hogy már a II. vatikáni zsinat óta.
Igen. Az a konteó, h lemondatták, és meg kell nézni, h hibás latinnal írt, és aztán ha valaki tudott hibátlanul latinul, az ő. És a hibákkal akarta a világ tudomására hozni, h nem saját akaratából cselekszik.
Szerintem volna sokkal logikusabb magyarázat is (Alzheimer, demencia), csak hát pont nem fogják utólag sem az orrunkra kötni. Nem véletlenül mondott le. Szerintem.

Box nyelven szólva, megrendítő ütést vitt be az USA Münchenben. Amitől az EU padlón van, épp számolnak rá. Mi meg a földön fekvőbe, most rúgunk egyet, az anti szankciós állásponttal. Szerintem ennyi.
Persze, az is lehet, egyeztettünk sok mindent, mást is.
Tudja a fene. Nem tudom az amit Szíjártó mondott (ami a cikk végén van, a hármas magyar - ukrán - szlovák) mennyire igaz vagy sem. Ha igaz akkor végül is azt teszi amit ígértek, hogy blokkolni fognak. Az meg egy másik kérdés, hogy ez csak ürügy arra, hogy Trumpékkal leegyeztetve bekavarunk, vagy ez független ettől.

Hát van olyan vélemény is, hogy Ferenc ellenpápa, Benedek volt az utolsó legitim pápa, jelenleg sede vacante helyzet áll fenn. Persze olyan álláspont is van, hogy már a II. vatikáni zsinat óta.
És olyan vélemény is van, hogy egy másik ágon történik a pápai hatalom továbbvitele, XII. Piusz halála után.
www.tcwblog.com

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Újabb botrány Fro ban, Sarah Knafo hívta fel a figyelmet erre (is) , van egy AFD nevű kormányszervezet ami az egész világon elképesztő dolgokat finanszíroz olyan USAID szerűen, a francia adófizetők pénzéből.
A teljesség igénye nélkül": 100 millió euró a kínai időseknek, 25 millió az algériai külvárosoknak, 10 millió az etióp nemek közti egyenlőségnek stb.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

40 millió a kínai pingnin körzet ekologiai restaulására
44 millió a gázai víz és élelem ellátás fehlesztésére
151 millió a jordániai nemek közti egyenlőségre
Stb.
Ezek az adatok mind nyilvánosak az AFD oldalán, vagyis voltak mert a bejelentés után "karbantartás miatt szünetel" az oldal.
Szóval Fro igen szarban van de ilyenekre van pénz. Ezalatt pl néhány kórházban gyűjtést szerveznek egy kibaszott röntgen gépre.
Nem is tudom melyik lehetőseg elkeserítőbb, ha mindez igaz vagy mindezt a pénzt ellopták, de mindenképp van baj nem is kicsi.
Itt az ügynökség

Nem kellene újra üzdmbe helyezni a guillotine-t?:mad:
Szerintem egy Bizerba ipari szeletelő hatékonyabb...
2291-1.jpg

Szeletenként lehet új információhoz jutni...

Újabb botrány Fro ban, Sarah Knafo hívta fel a figyelmet erre (is) , van egy AFD nevű kormányszervezet ami az egész világon elképesztő dolgokat finanszíroz olyan USAID szerűen, a francia adófizetők pénzéből.
A teljesség igénye nélkül": 100 millió euró a kínai időseknek, 25 millió az algériai külvárosoknak, 10 millió az etióp nemek közti egyenlőségnek stb.

40 millió a kínai pingnin körzet ekologiai restaulására
44 millió a gázai víz és élelem ellátás fehlesztésére
151 millió a jordániai nemek közti egyenlőségre
Stb.
Ezek az adatok mind nyilvánosak az AFD oldalán, vagyis voltak mert a bejelentés után "karbantartás miatt szünetel" az oldal.
Szóval Fro igen szarban van de ilyenekre van pénz. Ezalatt pl néhány kórházban gyűjtést szerveznek egy kibaszott röntgen gépre.
Nem is tudom melyik lehetőseg elkeserítőbb, ha mindez igaz vagy mindezt a pénzt ellopták, de mindenképp van baj nem is kicsi.
Itt az ügynökség

Minden országnak van valami hasonló.

De ha igaz, a koszovói bántalmazott és marginalizált háttérrel rendelkező nőket legalább EU-s pénzből támogatjuk.

Minden országnak van valami hasonló.

De ha igaz, a koszovói bántalmazott és marginalizált háttérrel rendelkező nőket legalább EU-s pénzből támogatjuk.
Ez rendben is lenne. De ennyi pénzt külföldre nyomni/ellopni ahelyett hogy a sajátukat segítenék? Nem normálisak.
Kínának mi szüksege van erre? Talán rá van szorulva? Megvehetnék kilóra európát

Alice für Deutschland!!!
Velünk is kampányol

• Tetszik
Reactions: plushun