Érdekességek a világ országaiból

Gyémánt...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Legendák szóltak erről!

• Hűha
Reactions: jani22

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: fishbed and jani22
Na ez durva
Azt írják valahol, hogy "54 hüvelykes vízvezeték-törés következtében az utcákat több lábnyi víz öntötte el."
Nem semmi kár keletkezhetett. :(

Nagyon klassz, de pl. a borsodi utakon hasznavehetetlen lenne. :)

A gének nem hazudnak...

Hógörgeteg közelről.

Rengeteg ilyen cikket olvasok a mesebeli indiából, nem tudom mi a bajuk ott arrafelé de nem normálisak, mondjuk az sem aki odamegy

Rengeteg ilyen cikket olvasok a mesebeli indiából, nem tudom mi a bajuk ott arrafelé de nem normálisak, mondjuk az sem aki odamegy
Neveltség, kultúra, plusz a cuki kasztrendszerük. :(

Neveltség, kultúra, plusz a cuki kasztrendszerük. :(
Egyébként kár mert lenne ott látnivaló, hatalmas a kulturális örökség, lehetne igazi turizmus nagyhatalom is India, de ilyen közbiztonsággal meg a kosszal ami ott van esélyük sincs. Soha be nem tenném a lábam oda mint turista nemhogy a családomat is odavigyem

Egyébként kár mert lenne ott látnivaló, hatalmas a kulturális örökség, lehetne igazi turizmus nagyhatalom is India, de ilyen közbiztonsággal meg a kosszal ami ott van esélyük sincs. Soha be nem tenném a lábam oda mint turista nemhogy a családomat is odavigyem
Ismerős tervezett oda menni, mondtam neki, hogy ne, de nem hallgatott rám. Össze szedett egy olyan bakteriális fertőzést amire majdnem ráment a veséje, és csak valami erős antibakteriális koktéllal sikerült kigyógyitani, de utánna meg szar-transzplantációra szorult, hogy helyreállítsa az emésztőrendszerét.
Nem fehér embernek való vidék az.

Persze van aki bírja, itt van a Fodor Téé aki egy hátizsákkal járja keresztül kasul a putrit is..

Igen, én is szívesen megnéznék náluk rengeteg mindent, voltak ők a kultúra, civilizáció egyik bástyája is. De ami most van...

Ismerős tervezett oda menni, mondtam neki, hogy ne, de nem hallgatott rám. Össze szedett egy olyan bakteriális fertőzést amire majdnem ráment a veséje, és csak valami erős antibakteriális koktéllal sikerült kigyógyitani, de utánna meg szar-transzplantációra szorult, hogy helyreállítsa az emésztőrendszerét.
Nem fehér embernek való vidék az.

Persze van aki bírja, itt van a Fodor Téé aki egy hátizsákkal járja keresztül kasul a putrit is..
"Szar-transzplantáció"?
:D