Mit kellett kitakarni? A fegyver sorozatszámát?
Azt hiszem, hogy azt. Egy csomó képen ki van takarva. Lehet, hogy nem hivatalos agitprop fénykép és a készítője, nem akarja, hogy ez alapján visszakövessék.Mit kellett kitakarni? A fegyver sorozatszámát?
Épp ezt nézem én is, nagyon jó előadó.
Remélem egyszer majd kitér a Type-56C történetére is. Érdekes, hogy mikor ezt kifejlesztették, az AK-kat már váltotta a Type-81, amiből fejlesztettek könnyű géppuska (gólyószóró) változatot is, tehát elivled adva volt, hogy abból legyen rövíd csövű változat is. Viszont visszanyúltak az AK-hoz, és abból fejlesztettek rövid csövű gépkarabélyt.Épp ezt nézem én is, nagyon jó előadó.
Arra én is várok, mert Gun Jesus nem részletezte túl a történelmi hátteret.Remélem egyszer majd kitér a Type-56C történetére is. Érdekes, hogy mikor ezt kifejlesztették, az AK-kat már váltotta a Type-81, amiből fejlesztettek könnyű géppuska (gólyószóró) változatot is, tehát elivled adva volt, hogy abból legyen rövíd csövű változat is. Viszont visszanyúltak az AK-hoz, és abból fejlesztettek rövid csövű gépkarabélyt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..