https://www.portfolio.hu/global/202...het-hogy-ez-most-nagyon-rosszul-sul-el-748893
"Törökországban országos tiltakozási hullám tört ki, miután őrizetbe vették Isztambul polgármesterét, Ekrem Imamoglut, akit korrupcióval és terrorszervezet támogatásával vádolnak. Az ellenzéki politikus letartóztatására néhány nappal azelőtt került sor, hogy elnökjelöltté választották volna - jelentette a BBC."

Nyugi Higgi bébi, ezt nem ti fogjátok eltölteni, hanem az ICC. Azt pedig a hasbara nem hatja meg..

Nem lepne meg ha az eljárás végén elég lesz beléptetéskor megkérdezni az izraeli útlevelet villogtatóktól, hogy tudja-e igazolni, hogy nem szolgált az IDF-ben 2023. október 7. napját követően. Az SS kapcsán is ezt az eljárást követték. Bűnszervezet, aki a tagja volt, bűnös, de legalábbis gyanúsított.
Te erre mennyi valós esélyt látsz? mert én nem sokat.

Ezért kell az interpolnak olyanokból összeállítani az egységet akik viszont nagyon is. :rolleyes:
Ha jól tudom az Interpol olyan mint az EU: nincsenek saját erői, a helyi erőket kéri fel ha akar valamit. Amolyan közvetítő, koordináló szerv. Szóval ők biztos nem küldenek rendőröket sehova - pláne a fogadó ország akarat a ellenére...

Ha jól tudom az Interpol olyan mint az EU: nincsenek saját erői, a helyi erőket kéri fel ha akar valamit. Amolyan közvetítő, koordináló szerv. Szóval ők biztos nem küldenek rendőröket sehova - pláne a fogadó ország akarat a ellenére...
A fogadó ország jogrendje szerint joga van eljárni és érvényre juttatni az elfogatóparancsot.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
A fogadó ország jogrendje szerint joga van eljárni és érvényre juttatni az elfogatóparancsot.
Elvileg igaz, de ha a fogadó ország ezt a kérést "nem tudja" teljesíteni akkor az Interpol semmit sem tehet.
"Az Interpolos kapcsolattartó aznap lebetegedett és nem tudta fogadni/teljesíteni a kérést..." - vagy valami hasonló bulshittel elüthetik...

Szerintem Te, mint abszolute jogkövető állampolgár is simán eljárhatsz,
hiszen -állítólag- törvénytelenséget tapasztalsz, amit neked is kötelességed megpróbálni megakadályozni.
Majd mindenképp szólj, hogyan ment.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Te erre mennyi valós esélyt látsz? mert én nem sokat.

Ennek kell történnie minden világok legideálisabb változatában, ha konzekvensek vagyunk a nürnbergi perekkel, amivel kiengedték a szellemet a palackból.

Ott egyszerűen az lett az elv, hogy ha bűnszervezetben vettél rész X időintervallumban, akkor minimum bűnrészes vagy.

De nem abban élünk, esélye konkrétan a nulla jelenleg, arra talán hogy bibit meg a népírtó sleppjét egy őt nem szerető izraeli politikai ellenféle kiadja.

Mivel ott a poltikai határvonal kb a világi fajelméletesek / mérsékelt etnikai tisztogatók / biblikus népírtáspártiak között húzódik, nagyon nem várom ezt sem, hiszen legkozelebb majd a ‘mérsékelt’-eket kell majd kiadni… úgyhogy a legvalószínűbb (ha egy csöpp eszük van), hogy az izraeli LB elé kerül és majd maszatol valamit az ügyben, esetleg egyszer előrángatják egy nyugdíjas otthonból.

Ettől függetlenül az IDF az én szememben pontosan ugyanaz a terrorszervezet mint a Hamász katonai szárnya (az alapja is terrorszervezet volt, az izraeli vezetők pedig terroristák maguk is), csak több tankkal és repülővel, és sokkal több képmutatással és gátlástalan hazudozással arról, valójában mit is csinálnak.

A Hamász legalább egy őszinte szervezet a célját illetően.

Igazából elég, ha mondjuk egy kósza "madárraj" az útjába kerül...vannak Bibinek azért ellenségei...akár a Balkánon is.... :oops: Én a helyében inkább az epsztejni utat választanám...de ő biztos jobban tudja...:) Én személy szerint kiadnám a Hezbolháknak...aztán jöhet a Hannibál direktíva FPS....

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
Lehet bármilyen elképzelése bárkinek, de szerintetek meddig létezne az EU, ha mondjuk holnap egy EU-s állam területén letartóztatnák Bibit? Szerintem órák kérdése lenne.
Azért az nem így megy....sokan toppantanának, meg mérgesen néznének, talán még a Tórára is hivatkoznának, de titkon mindenki felsóhajtana a Kneszetben...tehertétel már ott is...

Ennek kell történnie minden világok legideálisabb változatában, ha konzekvensek vagyunk a nürnbergi perekkel, amivel kiengedték a szellemet a palackból.

Ott egyszerűen az lett az elv, hogy ha bűnszervezetben vettél rész X időintervallumban, akkor minimum bűnrészes vagy.

De nem abban élünk, esélye konkrétan a nulla jelenleg, arra talán hogy bibit meg a népírtó sleppjét egy őt nem szerető izraeli politikai ellenféle kiadja.

Mivel ott a poltikai határvonal kb a világi fajelméletesek / mérsékelt etnikai tisztogatók / biblikus népírtáspártiak között húzódik, nagyon nem várom ezt sem, hiszen legkozelebb majd a ‘mérsékelt’-eket kell majd kiadni… úgyhogy a legvalószínűbb (ha egy csöpp eszük van), hogy az izraeli LB elé kerül és majd maszatol valamit az ügyben, esetleg egyszer előrángatják egy nyugdíjas otthonból.

Ettől függetlenül az IDF az én szememben pontosan ugyanaz a terrorszervezet mint a Hamász katonai szárnya (az alapja is terrorszervezet volt, az izraeli vezetők pedig terroristák maguk is), csak több tankkal és repülővel, és sokkal több képmutatással és gátlástalan hazudozással arról, valójában mit is csinálnak.

A Hamász legalább egy őszinte szervezet a célját illetően.
Putin ellen is van hasonló elfogatóparancs. Csaxólok.

a hamas fenyegetőzik, hogy kivégzi a még élő túszokat...
Cserébe kaptak egy listát, hogy mely, izraeli börtönökben levő hamas rabok lesznek kivégezve a fenti esetben.
A arányszám messze nem 1:1 lesz.