Gasztronómia, étel-ital dinomdánom

Mekiben szvsz csak a spec burgerek érik meg.
Szerintem meg semmiért. Én azóta nem tettem be a lábam (igaz kétszer hoztak onnan), mióta azt hiszem fél tízkor nem adtak hamburgert, csak reggeli menü volt. "Gyertek vissza fél óra múlva" ... hátajó... egy kibaszott hamburgert akartam enni.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

DSC-2640.jpg
Hány kib*szott keze van annak aki ezt fotózta? Valami emberipolip? :D

Nem ismerem őket.
Nem szoktam rendelni, én egész nap kocsikázom össze vissza így szoktam beugrani pár bejáratott helyre.
Soroksáron a Convoy Shoppal szemben van egy jó kajálda, Gyroszos a Soroksári Obinál, vagy meki és burgerking játszik. Illetve egyik cégnél ahova néha megyek van egy jó büfé.
Nem így kéne enni, de sokkal jobb, mint a "péksüti" és társai. :)
Asztatat áruld már el nekem kérlek, de bárki más is akár, hogy a Mekis és Bögerkinges szarburger helyett és annak árából miért nem rendes(sebb) kaját eszel?

Asztatat áruld már el nekem kérlek, de bárki más is akár, hogy a Mekis és Bögerkinges szarburger helyett és annak árából miért nem rendes(sebb) kaját eszel?

Mert nap közben se időm se lehetőségem főzni/sütni mivel dolgozom.
Ahogyan nincs másfél órám étteremben ücsörögni, 10-15 perc max a kaja.
Ráadásul szarnak se mondanám azt a kaját. :rolleyes:
Ellenben jó pár thai/kínai/magyaros ízes kajáldával. De gyroszosnál is volt olyan, hogy szőrös volt a gyrosz hús...
A "péksütit" meg inkább hagyjuk, nah az az igazi junk food.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Én ha csak lehet maradok az ilyen Black Cab féle 'igazi' hambinál.
De egyébként meg csak van, hogy megkívánja az ember a junk foodot.
Ellenállhatatlan vágyat érez rá.
Kell neki.

• Tetszik
Reactions: fip7
Mert nap közben se időm se lehetőségem főzni/sütni mivel dolgozom.
Ahogyan nincs másfél órám étteremben ücsörögni, 10-15 perc max a kaja.
Ráadásul szarnak se mondanám azt a kaját. :rolleyes:
Ellenben jó pár thai/kínai/magyaros ízes kajáldával. De gyroszosnál is volt olyan, hogy szőrös volt a gyrosz hús...
A "péksütit" meg inkább hagyjuk, nah az az igazi junk food.
Jaaah nyilván a péksüti az a világ mocskai közé tartozik bármiféle értelmes tápanyag nélkül. De pl én ha haza megyek mindig elcsodálkozom, mert a plázába az emberek egymást lökdösik a Mekinél miközben mellette közvetlenül 2-3 olyan remek “gyors kajálda” van, hogy le a kalappal. Olyan tökfőzeléket szoktam enni pörivel, hogy eszméletlen. Vagy bezúzok egy rántott trapistát meg egy csirka mellet… kb pont annyiért csak nagyságrendekkel minőségibbet és tartalmasabbat.

mert a plázába az emberek egymást lökdösik a Mekinél miközben mellette közvetlenül 2-3 olyan remek “gyors kajálda” van, hogy le a kalappal. Olyan tökfőzeléket szoktam enni pörivel, hogy eszméletlen. Vagy bezúzok egy rántott trapistát meg egy csirka mellet… kb pont annyiért csak nagyságrendekkel minőségibbet és tartalmasabbat.

Akkor nem olvastál engem elég figyelmesen. Kocsival megyek, meló közben állok meg. Nem megyek be plázázni :)
Ahogyan fontos, hogy az útvonalam közelében legyen az adott hely, mert nem megyek arrébb 5 km-t, hogy egyek.
És azt is írtam, hogy nem csak meki/king-ben állok meg, vannak még nekem változatos helyeim. :rolleyes:
De pusztán minőségi oldalról szerintem nem szar kaja a meki/king. Főleg az utóbbi. Szerintem nagyon jó hamburgerei vannak. Csak hát nem a 700 forintos hambit kell megvenni hanem a 3000-eset :rolleyes: