Gasztronómia, étel-ital dinomdánom

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 670
35 157
113
Mekiben szvsz csak a spec burgerek érik meg.
Szerintem meg semmiért. Én azóta nem tettem be a lábam (igaz kétszer hoztak onnan), mióta azt hiszem fél tízkor nem adtak hamburgert, csak reggeli menü volt. "Gyertek vissza fél óra múlva" ... hátajó... egy kibaszott hamburgert akartam enni.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 802
26 656
113
DSC-2640.jpg
Hány kib*szott keze van annak aki ezt fotózta? Valami emberipolip? :D

• Vicces
Reactions: SirHiggins

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 797
63 270
113
Látom szépen fölfedezted a környezetedben található éttermeket. Helyes :)
Én mondjuk nem BP-n lakom, de környékünkön ugyan ezt teszem :cool:

• Tetszik
Reactions: SirHiggins

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 802
26 656
113
Nem ismerem őket.
Nem szoktam rendelni, én egész nap kocsikázom össze vissza így szoktam beugrani pár bejáratott helyre.
Soroksáron a Convoy Shoppal szemben van egy jó kajálda, Gyroszos a Soroksári Obinál, vagy meki és burgerking játszik. Illetve egyik cégnél ahova néha megyek van egy jó büfé.
Nem így kéne enni, de sokkal jobb, mint a "péksüti" és társai. :)
Asztatat áruld már el nekem kérlek, de bárki más is akár, hogy a Mekis és Bögerkinges szarburger helyett és annak árából miért nem rendes(sebb) kaját eszel?

• Tetszik
Reactions: gergo55

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 797
63 270
113
Asztatat áruld már el nekem kérlek, de bárki más is akár, hogy a Mekis és Bögerkinges szarburger helyett és annak árából miért nem rendes(sebb) kaját eszel?

Mert nap közben se időm se lehetőségem főzni/sütni mivel dolgozom.
Ahogyan nincs másfél órám étteremben ücsörögni, 10-15 perc max a kaja.
Ráadásul szarnak se mondanám azt a kaját. :rolleyes:
Ellenben jó pár thai/kínai/magyaros ízes kajáldával. De gyroszosnál is volt olyan, hogy szőrös volt a gyrosz hús...
A "péksütit" meg inkább hagyjuk, nah az az igazi junk food.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 076
27 987
113
Én ha csak lehet maradok az ilyen Black Cab féle 'igazi' hambinál.
De egyébként meg csak van, hogy megkívánja az ember a junk foodot.
Ellenállhatatlan vágyat érez rá.
Kell neki.

• Tetszik
Reactions: fip7

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 802
26 656
113
Mert nap közben se időm se lehetőségem főzni/sütni mivel dolgozom.
Ahogyan nincs másfél órám étteremben ücsörögni, 10-15 perc max a kaja.
Ráadásul szarnak se mondanám azt a kaját. :rolleyes:
Ellenben jó pár thai/kínai/magyaros ízes kajáldával. De gyroszosnál is volt olyan, hogy szőrös volt a gyrosz hús...
A "péksütit" meg inkább hagyjuk, nah az az igazi junk food.
Jaaah nyilván a péksüti az a világ mocskai közé tartozik bármiféle értelmes tápanyag nélkül. De pl én ha haza megyek mindig elcsodálkozom, mert a plázába az emberek egymást lökdösik a Mekinél miközben mellette közvetlenül 2-3 olyan remek “gyors kajálda” van, hogy le a kalappal. Olyan tökfőzeléket szoktam enni pörivel, hogy eszméletlen. Vagy bezúzok egy rántott trapistát meg egy csirka mellet… kb pont annyiért csak nagyságrendekkel minőségibbet és tartalmasabbat.

• Tetszik
Reactions: gergo55

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 797
63 270
113
mert a plázába az emberek egymást lökdösik a Mekinél miközben mellette közvetlenül 2-3 olyan remek “gyors kajálda” van, hogy le a kalappal. Olyan tökfőzeléket szoktam enni pörivel, hogy eszméletlen. Vagy bezúzok egy rántott trapistát meg egy csirka mellet… kb pont annyiért csak nagyságrendekkel minőségibbet és tartalmasabbat.

Akkor nem olvastál engem elég figyelmesen. Kocsival megyek, meló közben állok meg. Nem megyek be plázázni :)
Ahogyan fontos, hogy az útvonalam közelében legyen az adott hely, mert nem megyek arrébb 5 km-t, hogy egyek.
És azt is írtam, hogy nem csak meki/king-ben állok meg, vannak még nekem változatos helyeim. :rolleyes:
De pusztán minőségi oldalról szerintem nem szar kaja a meki/king. Főleg az utóbbi. Szerintem nagyon jó hamburgerei vannak. Csak hát nem a 700 forintos hambit kell megvenni hanem a 3000-eset :rolleyes: