Filmek és sorozatok

Sir Stephen Fry
Gm5ib7nW0AAIaKf

Moziban feliratosan.
Másnap újra!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tudom, hogy senkit sem érdekel a wokefehérke, de tájékoztató jelleggel ide teszek pár dolgot.
Ha valakit érdekel a konkrét sztori és, hogy miért szar az megnézheti itt:
És, hogy a közönségnek mennyire tetszett?
Gyerekek, 1.6 ponton áll az IMDB-n a 10-ből :D
Ezzel szerintem minden idők legrosszabb dízni filmje.
Még az a nagyon szar gülü szemű négeres kishableány feldolgozás is 7.6-on áll....
De további kontextusnak, az UWE Boll féle Alone in the dark (minden idők legrosszabb videójáték adaptációja) 2.4-en áll.
A maszk 2, ami minden idők egyik legszarabb folytatása 2.3-on.
Ahogyan az Asilum stúdiós "Lavina cápa" is itt van.
Gyakorlatilag csak a kis vuk második része és az "Álom.net" rosszabb nála 1.3-al. De azok a legotvarabb magyar filmek. :cool:

Látta valaki a Szurdok (The Gorge) c. filmet?
Bár ne láttam volna!
Gagyi sztori, gagyi CGI..

Ha már film, akkor a Companion-t talán társ magyaul a cím, ajánlanám, könnyebb sci-fi horror. Normális másfél órás, barátnőivel nézhető film.

Trailer/előzetest nem ajánlom, mert élvezetesebb, ha nem lövik le benne a poént előre.

Szerintem egy baszott jo film egyszerű sztori a két színész is jo, látvánnyal nincs probléma estére feleséggel/baratnovel tökéletes kikapcsolsz alatta.
Baszott jó film? Hát, nincs nálad magasan a léc ami a színvonalat illeti.

A film eleje ami max élvezhető, de utánna egy merő katyvasz, logikát nélkülöző zagyvaság. A CGI is gagyi, szinváltós füstel takarják a zöld háttér előtt felvett bóklászó színeszeket. Annyira hiteltelen a film, hogy felsorolni is nehéz lenne a faszságokat amivel tele van..
Kb jól összefoglalják itt;

Amúgy a filmhez kapcsolódóan, a novella bemutatása ami alapján készült:

Baszott jó film? Hát, nincs nálad magasan a léc ami a színvonalat illeti.

A film eleje ami max élvezhető, de utánna egy merő katyvasz, logikát nélkülöző zagyvaság. A CGI is gagyi, szinváltós füstel takarják a zöld háttér előtt felvett bóklászó színeszeket. Annyira hiteltelen a film, hogy felsorolni is nehéz lenne a faszságokat amivel tele van..
Kb jól összefoglalják itt;
Sok mai szar film utan csodalkozol? Azon lepodtem meg nem raktak bele meleget vagy trans a kotelezo feketen jot rohogtem akit hamar le is oltek az pipa :D,
Vilag legjobb filmjei meg mindig a gyuruk ura ahhoz soha semmi nem fog felerni najo talan egy remake battlestar galactika…