Oerlikon Skyranger (Rheinmetall)

Azok a beúszó bárányfelhőcskék a "radaron"...az beszarás :D
140e80b9a6b1053c9e4e70159f1a54b6.png
Egy drónrajnál az egész képernyő fehér lenne...nem túl jó megoldás.

Rheinmetall Leopard Skyranger 35 (Gepard 2.0) - Der ultimative Drohnen-Killer ...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jó kis videó. De lassan válthatnának az egyedül repülő, nagy méretű drón célpontról valami életszerűbbre.

Promónak jó, működik, de közben én azt látom elhaladt ezek felett az idő. A száloptikás filléres drónok vagy más irányítási móddal csapatban érkező drónok ellen ez szerintem drága védekezési mód.

Az MK44-esnek kicsi tűzsebessége (200 vs 1200 lövés/perc) - bár drónok ellen talán elegendő lehet. A M230LF is csak 200 lövést tud leadni percenként, a helikopteres verzió meg 625-650-et.
Nyilván tisztában vagy vele, hogy mindkettőből van ami légvédelmi/hajófedélzeti verzió és az az alap légvédelmi célra.
De ezek a Moog cuccok amúgy jók.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Nyilván tisztában vagy vele, hogy mindkettőből van ami légvédelmi/hajófedélzeti verzió és az az alap légvédelmi célra.
De ezek a Moog cuccok amúgy jók.
Mk44esből csak 200zal pötyögőt találtam a gyártó oldalán, bár valszeg lehet még növelni ezen. Maga a torony biztos jó, de meglepne ha sokkal olcsóbb lenne mint a Skyranger 30...

Mk44esből csak 200zal pötyögőt találtam a gyártó oldalán, bár valszeg lehet még növelni ezen. Maga a torony biztos jó, de meglepne ha sokkal olcsóbb lenne mint a Skyranger 30...
Hát én már semmin se lepődök meg. Főleg nem a német árazáson.