Szerintem hiába várják!Várjuk Netanyahu-t, mi?![]()
Várni varhatják de pulst nem hozSzerintem hiába várják!

Én idénre várom ezt a beszerzést - akár csak tavaly...Hallok mindenfélét de nem különösebben hat meg. Az akaratomat, és nem a tudásomat fejezi ki!![]()

Tudod kell egy cél külömben értelmetlen! Majd a szociba ha megéljük egy pia mellett kibeszéljük!Én idénre várom ezt a beszerzést - akár csak tavaly!![]()
Hallani itt már mindent...fene tudja mi lesz.Most akkor nem arról regéltetek itt többen is, hogy idénre minden bevásárlás stop ? Mert ha igen, akkor hiába várjátok a Bibivel érkező csodát.
Na pont ez itt a BibiMost akkor nem arról regéltetek itt többen is, hogy idénre minden bevásárlás stop ? Mert ha igen, akkor hiába várjátok a Bibivel érkező csodát.
Zöld lámpát kapott, de pénzt azt nem.Hallani itt már mindent...fene tudja mi lesz.
Vannak olyan pletykák miszerint végre "zöld lámpát kapott" a PULS, de majd hiszem ha aláírták...
Attól függ kitől kapott zöld lámpát: ha Nagy Mártonnál és/vagy Orbánnál akkor lehet is belőle valami.Zöld lámpát kapott, de pénzt azt nem.
Nos , lehet hogy igazad van , de ha belegondolsz mikor , ha nem egy ilyen látogatás alkalmával kellene/lenne jó bejelenteni , bár a franc tudja...Szerintem hiába várják!
Az lesz amit akarnak es akkor amikor akarjak ennyiMost akkor nem arról regéltetek itt többen is, hogy idénre minden bevásárlás stop ? Mert ha igen, akkor hiába várjátok a Bibivel érkező csodát.
Lehetséges lenne??"Az Elbit Systems 130 millió dollár értékű szerződést kapott PULS fejlett rakéta lőszerek szállítására egy európai ügyfél számára. A szerződés értelmében az Elbit számos fejlett rakétarendszert szállít, beleértve a gyakorlórakétákat, az ACCULAR-t (35 km-es hatótávolságig), az EXTRA-t (akár 150 km-es hatótávolsággal) és a Predator Hawkot (akár 300 km-es hatótávolsággal)."

Nem, mert csak lőszerek szóval az vette aki már vett PULS indítót.Lehetséges lenne??![]()
De azt lehet titkosabban vették!Nem, mert csak lőszerek szóval az vette aki már vett PULS indítót.

Nem fogadj ra nagy osszegbenA héten szerintem kiderülhet lesz-e biznisz
attól függ, mit tud nyújtani a BonsaiDuce cserébe...Nem fogadj ra nagy osszegben
Nem ettol függ ez a beszerzés annal bonyolultabb mint hogy mit adsz ennyiert?attól függ, mit tud nyújtani a BonsaiDuce cserébe...

persze, mindent túl lehet bonyolítani, de ha nem a lopásocska a fő szempont, akkor tud menni az egyszerűen isNem ettol függ ez a beszerzés annal bonyolultabb mint hogy mit adsz ennyiert?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..