[HUN] Rendőrség, határőrség, belbiztonság

Azért nem tesznek hivatalosan semmit a Fidesz ellen, mert mindenki aki számít, benne van vagy meg van félemlítve. Amiket meg állítottam, arra mind van bizonyíték, illetve ami külön pikantériája, az általam hozott példák többségére idén márciusában került fény... szóval az csak egy hónapnyi termés...

De itt egy darab magyar valóság, a gyerekbarát kormány:
tragikus-val%C3%B3s%C3%A1g-az-%C3%B3vod%C3%A1ban-v%C3%A9g%C3%BClis-fontosabb-herm%C3%A9s-v0-bcgjaeqbhhse1.jpeg
Az ugye nem baj, hogy az óvodák alapvetően önkormányzati kezelésben vannak?

Azért nem tesznek hivatalosan semmit a Fidesz ellen, mert mindenki aki számít, benne van vagy meg van félemlítve. Amiket meg állítottam, arra mind van bizonyíték, illetve ami külön pikantériája, az általam hozott példák többségére idén márciusában került fény... szóval az csak egy hónapnyi termés...

tragikus-val%C3%B3s%C3%A1g-az-%C3%B3vod%C3%A1ban-v%C3%A9g%C3%BClis-fontosabb-herm%C3%A9s-v0-bcgjaeqbhhse1.jpeg

Töpörtyűkrémes szenyó, főtt tojás és hagymakarikákkal a legjobb!
Nyami!!!

zárva a yardos topic

És mennyi ügy maradhat ki a statisztikából amit nincs kedvük megcsinálni?... Megtörtént eset. Kocsmában a cigány banda ráküld az alkeszra egy kvát, 2 hónap kristályozás meg itatás, és rá van íratva a ház ajándékozási szerződéssel amit visszavonni sem tud. Hiába van felesége aki épp külföldön dolgozik, nem is köteles a hivatal értesíteni hogy épp tulajdonostárs váltás történik, mire megtudja és hazajön, az alkesz már haldoklik, a cigány kva már sehol. Alkesz meghal, egy hét után már továbbadva a bandának, és már fenyegetnek hogy fizesd ki a részüket vagy beköltöznek... A rendőrség pedig be sem kér bizonyítékokat, jelentéktelen fenyegető hangfelvételeket..stb Bemegy 10 tanú az egy darab többszörösen büntetett cigány kva ellenében, és közli a nyomozó hogy a 10 tanú az szóbeszéd... 6 hónap alatt sikerül visszaböfögni egy A4-es oldal nyomozati anyagot és ők lezárják a nyomozást mert nincs itt semmi látnivaló. Lehet menni polgári perre hátha van kedvük dolgozni, 2-3 év...

És mennyi ügy maradhat ki a statisztikából amit nincs kedvük megcsinálni?... Megtörtént eset. Kocsmában a cigány banda ráküld az alkeszra egy kvát, 2 hónap kristályozás meg itatás, és rá van íratva a ház ajándékozási szerződéssel amit visszavonni sem tud. Hiába van felesége aki épp külföldön dolgozik, nem is köteles a hivatal értesíteni hogy épp tulajdonostárs váltás történik, mire megtudja és hazajön, az alkesz már haldoklik, a cigány kva már sehol. Alkesz meghal, egy hét után már továbbadva a bandának, és már fenyegetnek hogy fizesd ki a részüket vagy beköltöznek... A rendőrség pedig be sem kér bizonyítékokat, jelentéktelen fenyegető hangfelvételeket..stb Bemegy 10 tanú az egy darab többszörösen büntetett cigány kva ellenében, és közli a nyomozó hogy a 10 tanú az szóbeszéd... 6 hónap alatt sikerül visszaböfögni egy A4-es oldal nyomozati anyagot és ők lezárják a nyomozást mert nincs itt semmi látnivaló. Lehet menni polgári perre hátha van kedvük dolgozni, 2-3 év...
A statisztikát annyiban nem rontja, mert 10-20 éve is már ugyan ezeket megcsinálták. Még jogvégzettel is megcsinálták.

• Szomorú
Reactions: fip7
Szánalmas ez a folytonos másra mutogatás....15 év teljhatalom után Brüsszel megunta, hogy a végtelenül korrupt NER-t támogassa és akkor ő a geci. Ma írtam, hogy a kormány csak a Nemzeti Sportra 1.24 MRD Forint támogatást adott, Orbán csak FB hirdetésre hetente 10 milliókat szórt el 2024 októberében, a Matolcsy klán most LOPOTT el 500 MRD forintot, abból 400 MRD közpénzt, elherdálták a kecskeméti egyetem 127 MRD forintját, az egész Orbán család és hozzátartozóik milliárdos oligarchák lettek, Lölö lassan a világ 1000 leggazdagabb emberei közé kerül, a Rogán kurvája 20-50 millió forintos ruhákat és ékszereket vesz magának, Lölö borásza most vette Cannes mellett egy 4 MRD forintos villát és tényleg még mindig a baloldalra mutogattok????

Kilopják az országot alólunk ti meg tapsikoltok hozzá, grat
Ehhez viszont te is asszisztálsz, azzal hogy nem jelented a bűncselekményt amiről tudomásod van!

• Vicces
Reactions: L.O.B

Nekem jár gyerekem bölcsibe, oviba, iskolába is! Nem ilyen a kaja, ezzel csak hergelnek!

Nekem jár gyerekem bölcsibe, oviba, iskolába is! Nem ilyen a kaja, ezzel csak hergelnek!
Magyarországon pont az a baj, hogy minden állami szolgáltatáshoz jó helyen kell lakni, vagy szerencsésnek kell lenni. Van egész jó meg kritikán aluli is. A pénzt pedig nem arra költik, hogy ezt megoldják.

Például a keresztfiunk sulijában svédasztalos ebéd van, a lányunk sulijában meg semmilyen. Elvileg átmehetnek a szomszéd általános iskolába, csak az időbe nem fér bele. Mindkettő budapesten.

Ugyanez van az egészségügyben meg a tömegközlekedésben is.

"Az utolsó kapcsolja le a lámpát..."

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: fishbed and krisss
Ebbe most futottam bele. Nem kommentelem, csak ide dobom…
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ha volt elnézést, nem láttam itt még…

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: Kurfürst and BJani
Akiket tènyleg èrdekelt ők páran egy ideig összejártak katonák/rendőrök(?) ès szabadidejükben gyepálták egymást.
Annak mar inkabb ertelme de azt is ugy hogy nem intaktot eroltetik mert az az utcan sokszor nem allja meg a helyet, tavolsag tarto technika is addig volt szamomra szimpi mig egyser nem vallt be es szemgodron fejelt lakatos urasag es neztem az oriont csillagovet este a hugyos utcan padlon romantikusan szembe a csovessel aki epp oda szarik:)

Mentorom mondta azt “kávé…sokat verekedtel gyerekkent?
-igen
-na ide takony az kell nem amit bent tanitottak, csak majd megtanitalak ezt le irni:oops:

Annak mar inkabb ertelme de azt is ugy hogy nem intaktot eroltetik mert az az utcan sokszor nem allja meg a helyet, tavolsag tarto technika is addig volt szamomra szimpi mig egyser nem vallt be es szemgodron fejelt lakatos urasag es neztem az oriont csillagovet este a hugyos utcan padlon romantikusan szembe a csovessel aki epp oda szarik:)

Mentorom mondta azt “kávé…sokat verekedtel gyerekkent?
-igen
-na ide takony az kell nem amit bent tanitottak, csak majd megtanitalak ezt le irni:oops:
állítólag még KravMaga a legjobb, legéletszagúbb rendszer.
Bár sztem az elveszed a másiktól pisztolyt mutatvány marhaság...

állítólag még KravMaga a legjobb, legéletszagúbb rendszer.
Bár sztem az elveszed a másiktól pisztolyt mutatvány marhaság...
Jo de nincs ido es kapacitas kikepezni ra a rendort/navost es azt allandoan gyakorolni kell.
Fegyverest kozelrol konnyebb lefegyverezni mint a kesest minden tapasztalt roka nekem azt tanitotta kesest latsz nem hoskodsz probalj kihatralni tavolsagot nyerni ( akar futassal) fegyver elo es tarazz ki ra a picsaba.