Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
meg mellékesen Gregory Peck is játszik benne, meg Christopher Lee stb.Ennek a filmnek a hajós csatajelenete még a mai szemmel is jó - amúgy még arra is figyeltek hogy a makett pont úgy viselkedjen hogy a manőverezésnek még látható értelme is legyen, a sorhajó pl. azt szívja meg az elején hogy túl sok vitorlával megy így rettenetes nagy dőléssel hajózik, nem tud visszalőni. A végére pedig szépen “legallyazódik” mind kettő.
Ha már Húsvét:Ha már jön a húsvét, akkor ajánlok egy filmet az ünnepekre. Feltámadás:
![]()
Feltámadás online teljes film magyarul! filminvazio.pro
Jézus Krisztus keresztre feszítése után elterjed a hír, hogy a Messiás feltámadt, a holtteste eltűnt a sziklasírból. A hír eljut a rómaifilminvazio.pro
Ha már Húsvét:
Quo Vadis (tavaly pont böjti időszakban olvastam el a könyvet)
Passió (erre még nem vett rá a lélek, pedig Jim Caviezel zseniális színész)
Legyetek szeretettel (Brenner János minisorozat, a vloggert leszámítva nagyon jó, médiaklikken szerintem még visszanézhető)
Ha már Húsvét:
Quo Vadis (tavaly pont böjti időszakban olvastam el a könyvet)
Passió (erre még nem vett rá a lélek, pedig Jim Caviezel zseniális színész)
Legyetek szeretettel (Brenner János minisorozat, a vloggert leszámítva nagyon jó, médiaklikken szerintem még visszanézhető)
meg mellékesen Gregory Peck is játszik benne, meg Christopher Lee stb.
![]()
Captain Horatio Hornblower R. N. (1951)
Captain Horatio Hornblower R.N. is a 1951 Anglo-US adventure drama war film. It features Gregory Peck, Virginia Mayo, Robert Beatty, James Robertson Justice, Stanley Baker, James Kenney, Christopher Lee, and Terence Morgan. A naval adventure, based on the novels by C.S. Forester, about the...ok.ru
Ugye, hogy ugye? Nekem sem adta ki, de végigküzdöttem magam rajtaRemélem, hogy nem járok úgy --annyira rosszul--, mint a Reacher második évadával!
A Quio Vadis filmen is jó.
A Passiót jó párszor láttam már. Nagyon megrázó film. Pedig még a végső mozis változatból ki is vágtak részeket, pl. a "vére rajtatok és fiaitokon"-t. Egyszer az életben érdemes megnézni.
De csak akkor ha elfogadod, hogy utána rossz hangulatod lesz egy darabig.
A film első két harmada jól építkezik, érdekes oké, de a vége egy vicc..Most nézem a Konklávét.
Hát ez kurva jó egy film. Nagyon tetszik!
Ha vki még nem látta, akkor nagyon ajánlós.
Én láttam, de nem hagyott maradandót, hozza az időutazásos filmek logikai bukfencét, a történet és CGI se nagy valami.Valami bulvár hulladék a hétvége 5 legjobb filmje közt sorolta a Holnap Háborúja címűt. Megtekintettem, hogy nektek már ne kelljen. Elmerombolóan gagyi, szuperhősös hulladékokat is talán alulmúló szemét, végtelen túlnyújtva. Sértően rossz, lopott ötletrészek szarul fércelve, Háború a Földön szintűen szar történet, pár enyhe, ezekhez képest szinte nem is zavaró DEI elemmel. Aki élvezi, nézzen magába.
Valami bulvár hulladék a hétvége 5 legjobb filmje közt sorolta a Holnap Háborúja címűt. Megtekintettem, hogy nektek már ne kelljen. Elmerombolóan gagyi, szuperhősös hulladékokat is talán alulmúló szemét, végtelen túlnyújtva. Sértően rossz, lopott ötletrészek szarul fércelve, Háború a Földön szintűen szar történet, pár enyhe, ezekhez képest szinte nem is zavaró DEI elemmel. Aki élvezi, nézzen magába.
Most nézem a Konklávét.
Hát ez kurva jó egy film. Nagyon tetszik!
Ha vki még nem látta, akkor nagyon ajánlós.
Valami bulvár hulladék a hétvége 5 legjobb filmje közt sorolta a Holnap Háborúja címűt. Megtekintettem, hogy nektek már ne kelljen. Elmerombolóan gagyi, szuperhősös hulladékokat is talán alulmúló szemét, végtelen túlnyújtva. Sértően rossz, lopott ötletrészek szarul fércelve, Háború a Földön szintűen szar történet, pár enyhe, ezekhez képest szinte nem is zavaró DEI elemmel. Aki élvezi, nézzen magába.
hozza az időutazásos filmek logikai bukfencét
Ugyanígy sokat nem vártam a most kijött Mickey-17 sci-fi kapcsán.
Viszont ez egyszer nézhető szerintem, a hibái ellenére is. Kicsit mintha nem tudták volna eldönteni a készítők, hogy hardcore sci-fit, vagy szatirát akarnak csinálni, így egyik se lett, de valahogy mégis élvezhető.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..