meg mellékesen Gregory Peck is játszik benne, meg Christopher Lee stb.Ennek a filmnek a hajós csatajelenete még a mai szemmel is jó - amúgy még arra is figyeltek hogy a makett pont úgy viselkedjen hogy a manőverezésnek még látható értelme is legyen, a sorhajó pl. azt szívja meg az elején hogy túl sok vitorlával megy így rettenetes nagy dőléssel hajózik, nem tud visszalőni. A végére pedig szépen “legallyazódik” mind kettő.
ok.ru
Ha már Húsvét:Ha már jön a húsvét, akkor ajánlok egy filmet az ünnepekre. Feltámadás:
![]()
Feltámadás online teljes film magyarul! filminvazio.pro
Jézus Krisztus keresztre feszítése után elterjed a hír, hogy a Messiás feltámadt, a holtteste eltűnt a sziklasírból. A hír eljut a rómaifilminvazio.pro
Ha már Húsvét:
Quo Vadis (tavaly pont böjti időszakban olvastam el a könyvet)
Passió (erre még nem vett rá a lélek, pedig Jim Caviezel zseniális színész)
Legyetek szeretettel (Brenner János minisorozat, a vloggert leszámítva nagyon jó, médiaklikken szerintem még visszanézhető)

Ha már Húsvét:
Quo Vadis (tavaly pont böjti időszakban olvastam el a könyvet)
Passió (erre még nem vett rá a lélek, pedig Jim Caviezel zseniális színész)
Legyetek szeretettel (Brenner János minisorozat, a vloggert leszámítva nagyon jó, médiaklikken szerintem még visszanézhető)
Ugye, hogy ugye? Nekem sem adta ki, de végigküzdöttem magam rajtaRemélem, hogy nem járok úgy --annyira rosszul--, mint a Reacher második évadával!
A harmadik állítólag jobb, adok annak is egy esélyt, amikor épp olyan meló van, a háttérben elduruzsolhat.A Quio Vadis filmen is jó.
A Passiót jó párszor láttam már. Nagyon megrázó film. Pedig még a végső mozis változatból ki is vágtak részeket, pl. a "vére rajtatok és fiaitokon"-t. Egyszer az életben érdemes megnézni.
De csak akkor ha elfogadod, hogy utána rossz hangulatod lesz egy darabig.
A film első két harmada jól építkezik, érdekes oké, de a vége egy vicc..Most nézem a Konklávét.
Hát ez kurva jó egy film. Nagyon tetszik!
Ha vki még nem látta, akkor nagyon ajánlós.
Én láttam, de nem hagyott maradandót, hozza az időutazásos filmek logikai bukfencét, a történet és CGI se nagy valami.Valami bulvár hulladék a hétvége 5 legjobb filmje közt sorolta a Holnap Háborúja címűt. Megtekintettem, hogy nektek már ne kelljen. Elmerombolóan gagyi, szuperhősös hulladékokat is talán alulmúló szemét, végtelen túlnyújtva. Sértően rossz, lopott ötletrészek szarul fércelve, Háború a Földön szintűen szar történet, pár enyhe, ezekhez képest szinte nem is zavaró DEI elemmel. Aki élvezi, nézzen magába.
Valami bulvár hulladék a hétvége 5 legjobb filmje közt sorolta a Holnap Háborúja címűt. Megtekintettem, hogy nektek már ne kelljen. Elmerombolóan gagyi, szuperhősös hulladékokat is talán alulmúló szemét, végtelen túlnyújtva. Sértően rossz, lopott ötletrészek szarul fércelve, Háború a Földön szintűen szar történet, pár enyhe, ezekhez képest szinte nem is zavaró DEI elemmel. Aki élvezi, nézzen magába.
Most nézem a Konklávét.
Hát ez kurva jó egy film. Nagyon tetszik!
Ha vki még nem látta, akkor nagyon ajánlós.
Valami bulvár hulladék a hétvége 5 legjobb filmje közt sorolta a Holnap Háborúja címűt. Megtekintettem, hogy nektek már ne kelljen. Elmerombolóan gagyi, szuperhősös hulladékokat is talán alulmúló szemét, végtelen túlnyújtva. Sértően rossz, lopott ötletrészek szarul fércelve, Háború a Földön szintűen szar történet, pár enyhe, ezekhez képest szinte nem is zavaró DEI elemmel. Aki élvezi, nézzen magába.
hozza az időutazásos filmek logikai bukfencét
Ugyanígy sokat nem vártam a most kijött Mickey-17 sci-fi kapcsán.
Viszont ez egyszer nézhető szerintem, a hibái ellenére is. Kicsit mintha nem tudták volna eldönteni a készítők, hogy hardcore sci-fit, vagy szatirát akarnak csinálni, így egyik se lett, de valahogy mégis élvezhető.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..