Már csak emiatt sem hiszem hogy lehetne repnapot tartani...
Nekem már megint az a furcsa, hogy akkor ezek szerint az egy hónapnyi átadás-átvételi folyamat után, az ünnepélyes parancsnokváltás után, január végén február elején ezt még nem tudta az új parancsnok? Azaz kb. két hónappal ezelőtt még nem volt biztos hogy tavasszal nagyméretű beruházás kezdődik a bázison?

Nekem már megint az a furcsa, hogy akkor ezek szerint az egy hónapnyi átadás-átvételi folyamat után, az ünnepélyes parancsnokváltás után, január végén február elején ezt még nem tudta az új parancsnok? Azaz kb. két hónappal ezelőtt még nem volt biztos hogy tavasszal nagyméretű beruházás kezdődik a bázison?
Ezt a felújítást/bővítést elvileg az amcsik fizetik, nem?
Talán nem rég lett letisztázva a Trump-kormánnyal, hogy akkor ez kell ide...

Minden beruházást és beszerzést x millió felett nagy márton engedélyez és eléggé hektikus a lelkem

Mennyire valószinű hogy lesz repnap kecson?
Csak mert anno már ilyenkor lehetett azért tudni,hogys mint lesznek a dolgok.

Mennyire valószinű hogy lesz repnap kecson?
Csak mert anno már ilyenkor lehetett azért tudni,hogys mint lesznek a dolgok.
Nem lesz idén. Törölték még márciusban.