Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha nem lesz új koreai háború (ne legyen) akkor ez szerintem még jódarabig így marad.Szerintem a 40-es videó klasszisokkal jobb mint a 41.
Nagy kérdöjel ez a harckocsi, az biztos.
Le vagy maradva. Az apukája Kim Jong Il volt a Szeretett Vezér.A Szeretett Vezér ehhez is ért? Nálunk utoljára ilyen okos vezető Rákosi volt.
![]()
Jarosław Janas
Pod koniec 2015 roku południowokoreański wywiad wojskowy, otrzymał informacje o budowie nowego czołgu podstawowego w Korei Północnej. Otrzymane dane mówiły o ciężkim wozie opancerzonym, uzbrojonym w...www.facebook.com
Öreganyám tepsijei radar gyanánt felhegesztve és lefestve nálam mindent visznek...Az Iron Fisthez hasonló Hard Kill APS négy töltettel és egyéb újdonságokkal.
Hát van még azon kívül kb 800 harckocsijuk még (mondjuk egy része öreg mint az országút)Ahogy nèzem Ukrajnát, 410 nem elég ahhoz, hogy nyugodtan aludhassanak a déliek.
Volt már videó ahol demonstráltak aktív védelmi rendszert, de most hirtelen nem találtam meg..Öreganyám tepsijei radar gyanánt felhegesztve és lefestve nálam mindent visznek...![]()
Csak eddig ez nem ez a rendszer volt hanem az Afganitra hajazó.Volt már videó ahol demonstráltak aktív védelmi rendszert, de most hirtelen nem találtam meg..
A Chonma-2 a fő kaliber mellett a fel van szerelve egy pár Kornet típusú ATGM-mel, egy eredeti, helyben gyártott APS-szel és egy távirányítású modullal, az AGS koreai testvérével,is rendelkezik.Hát nem is tudom
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..