[BIZTPOL] Magyarország

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 196
14 087
113
Igen, a kisebb tárgyi tévedés mellett az időpontokban is tévedtek kicsit. De amúgy igaz :D
Nincs összefüggésben az ukrán vonallal.
Tavaly már ki lett vesézve a fórumon, hogy (szerintem a váltótípus hiánya miatt teljesen elítélendő módon) lett eladva a szerbeknek 6x BTR.

Koleszkaja

Well-Known Member
2020. szeptember 5.
2 024
8 005
113
Igen, a kisebb tárgyi tévedés mellett az időpontokban is tévedtek kicsit. De amúgy igaz :D
nazi-invasion-poland.jpg

németország meg épp hadban áll lengyelekkel és a britekkel

ez is így full igaz csak hát nagyon potatlan de attól még igaz :hadonaszos:

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 937
4 116
113
Értem és nem trollkodok.
De végülis a btrek odamentek, a tek meg balfaszkodik, nem?
Btrek odamentek, itt kb senki öröme nem felhőtlen emiatt (mert még ha örülünk is, mert rakás szar, nincs valtotipus) a Tékes szerencsetlenkedes meg facepalm...
Meg az egész szerb vonal (mintha teljesen elfelejtette volna mindenki azokat a 90es éveket).
De most ez az ukrán kampány a kis implikaciooval legalábbis aggasztó.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 230
65 091
113
Közben régebbi anyagokból összevágva tolják az ukránok az álhíreket.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aranyos ez a magyarok szabadon oldal, ahol már a zászlókkal is a gyarmati lét csicskaságát reklámozzák, meg sikerült angolul leírniuk egy álhírt....Úgy látszik a nagy "szabadságban" elfelejtettek magyarul. LOL.

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 726
16 601
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
14 218
39 857
113
Így egy elég magas rangú exdiplomata lett kiutasítva. Ha jól tudom eddig válasz nem jött.
"Serhiy Aleksandrov, former first secretary of the Ukrainian embassy, has lived in Hungary without diplomatic status "
Mondjuk így mire számítottak? Ez egy sakkjátszma, az ukrik levettek két gyalogot, kiutasítottak két huszárt, mi két huszárt és levettünk egy bástyát...
Most az ellenfél órája ketyeg, Putyó pedig felrajzolja az eddigi megfejtéseket erre az állásra...

AlbaRegia

Well-Known Member
2019. december 23.
864
2 054
93

Ebbe még Ethan Huntnak is bele törne a foga hogy kibogozza!

Ami számomra kiderült:
1: Csütörtökön kijött egy hang felvétel ami 2(?) éves ahol Bobo arról beszél hogy háborúra kell felkészíteni a katonákat! (eddig vajon mire készültek? Balatoni horgászásra?)
2: pénteken robban a "kém" botrány ahol az ukránok azt kürtölik világgá hogy a magyar katonai hírszerzés Kárpátalján felmérést végeztek a magyarok között hogy mit szolnának egy esetleges magyar hadsereg bevonulásakor...
3: péntek déltől vasárnap délig net nélkül airsoftoztam... Nincs új infó(m)...
4: mind az ukrán mind mi nagy látványosan fogunk el "kémeket"...
5: hol van arról a hír hogy Tokaj felett állítólag lelőttünk 2 db ukrán (?) dront....? Mit kerestek felettünk hogy jutottak el Tokajig és mivel lőttük le őket? Milyen dronok voltak hol vannak róla a képek pl?
6: ha a dron lelövés igaz szóltunk a NATOnak?
7: akkor most mi van? Leleplező hangfelvétel Kémek elfogása oda vissza diplomaták kiutasítása dronok lelövése...
8: meg van vajon az új Mission Impossible storyja?

alter ego

Well-Known Member
2022. március 22.
700
1 963
93
Akkor beismerted, hogy nem tudtad értelmezni amit leírtam, csak akkor miért nem kérdezel?
Lehet, hogy nem nekem szólt, meg neked "tökéletesen helyén vóót", vagy lehet bmeg-ezni bármikor, vagy amikor csak úgy gondolod...
Csak mi lenne, ha 1 db bmeg-el kevesebb, így tisztább lenne ez a fórum.

A következőkre utaltam: hacsak nem vagy kompetens miniszter, nemzetbiztonsági bizottság tagja, titkosszolgálati vezető, stb, hanem átlagpolgár, akkor sanszos, hogy nem fogsz megtudni erről, vagy más ügyekről sem, semmit! Ezért kár találgatni, vagy a hazai szolgálatokat szapulni. Ha viszont készpénznek veszed/vesszük amit ez esetben a velünk ellenséges ukránok állítanak, és fel sem merül, hogy mindez átverés, akkor az is gáz ám. Mert neked úgylátszik annyi elegendő "bizonyítéknak", hogy háát, az ukrán mondja, és az biztos így van, mi?
Én viszont kérdeztem egy nagyon egyszerűt tőled, de lehet, hogy már kaptam rá választ:
Megkajáltad az ukri narratívát?
Kérlek, a tényekből indulj ki, és ne állíts olyat kérdésnek álcázva, amit sehol nem mondtam.
Mit mondtam? Sokadszor: Gáz az, hogy az ukrik bekamerázták a magyar titkosszolgálat autóját, amiről van egy felvétel.
Mit nem mondtam, csak te akarod többedszerre rám kenni: Hogy az ukránok verziója igaz.
Ha előítéletek nélkül olvasnád ezt a fórumot, akkor megtalálnád azokat a hozzászólásaimat is, amik éppen az ukrán verziót vonják kétségbe. Jó olvasgatást!

• Tetszik
Reactions: endre and honved

bel

Well-Known Member
2020. augusztus 24.
2 126
5 234
113
Azeriektől lehet tanulni hadviselést - végre valami értelmesnek tűnő együttműködés...

Igen, 2 dolgot is:

1. Hogyan tamadjunk meg nalunk gyengebb orszagot.

2. Hogyan verjunk agyon valakit Budapesten a'lma'ban baltaval.

Az 1. pont eleg mersekelten hasznalhato tudast ad, egy darabig Szloveniara korlatozodik a hatokore, de ha azt nezzuk, hogy az elmult 3 evben mit rendeltunk, akkor ez mulo allapot.

A 2. pont viszont egesz szeles korben felhasznalhato tudast ad. :)

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
23 954
47 691
113
Igen, 2 dolgot is:

1. Hogyan tamadjunk meg nalunk gyengebb orszagot.

2. Hogyan verjunk agyon valakit Budapesten a'lma'ban baltaval.

Az 1. pont eleg mersekelten hasznalhato tudast ad, egy darabig Szloveniara korlatozodik a hatokore, de ha azt nezzuk, hogy az elmult 3 evben mit rendeltunk, akkor ez mulo allapot.

A 2. pont viszont egesz szeles korben felhasznalhato tudast ad. :)
Na ne már.... :confused:

• Tetszik
Reactions: krisss and Ocses