[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Ez gyors volt.
Szal bambuszt tolt.:)

Sztem ne terelj! ;)
Macron az Öreganyjával él. Bár állítólag, mint Michelle Obamának van extra mogyorója.
Ha most ezt is megcáfolod két meztelen képpel, te vagy a Király!
Nincsen már mesztelenkedés a HTKA-n! :hadonaszos:

De azért tessék, keresheted a mogyorót:

exclusif-emmanuel-et-brigitte-macron-vacances-en-amoureux-avant-l-offensive-mr-d6fm58b-1494264718.jpg

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Nna, akkor erről ennyit: szerintem egyértelmű, hogy mi van a képeken.
Lehet nagyítani, ha valaki számára még mindig kétséges lenne.
/bocsánatkérést nem várok az ennek kapcsán beszólogatóktól/

8Bzq6zFkFjQw1XS11ds.jpeg

8BzqCOyb24HaV0Kws.png

8BzqDMdwX9eAY8JQs.png
Mindjárt csinálok egy képet amin Jennifer Lopez van Micron feje helyén .Én ezen nem rugóznék drog nélkül is tök hülyék.

Nna, akkor erről ennyit: szerintem egyértelmű, hogy mi van a képeken.
Lehet nagyítani, ha valaki számára még mindig kétséges lenne.
/bocsánatkérést nem várok az ennek kapcsán beszólogatóktól/

8Bzq6zFkFjQw1XS11ds.jpeg

8BzqCOyb24HaV0Kws.png

8BzqDMdwX9eAY8JQs.png

Akkor miért rettent meg mindkettő( Macron és Merz)? Egy sima, taknyos zsebkendőt ilyen ijedt fejjel rejtegetni elég érdekes....

Én berosláok tényleg. Kiderül, hogy ordas, rosszindulatú, orosz agitprop volt.
De egyesek még mindig mosdatják a dezinfót.
Van baj.
Őszintén szólva bárhogy lehet manipulálni a fotót bárkinek előtte utólag etc.

Ott tartunk hogy már nem hihet az ember a szemének és még mindig lehet igaz is meg nem is.

Schrödinger kokainja.

Ott tartunk hogy már nem hihet az ember a szemének és még mindig lehet igaz is meg nem is.

Schrödinger kokainja.
Arra nagy esély van, hogy a politikusok valamilyen cuccot szednek, főleg az aki a pénzügyi szektorból jött. De ez a történet nekem inkább lejáratásnak tűnik. Ennek a megelőzésére csak forráskritikát lehet alkalmazni.

Schrödinger kokainja.
Arra jutottam, hogy bőven elég volt az a mennyiségű és sebességű információ, amit anno
a nyomtatott sajtóból tudtunk meg.
Volt reggeli lap, meg pár esti.
Voltak rendes újságírók, rendes újságírás, leellenőrzött forrású hírek.
Tré ami manapság megy.

Arra nagy esély van, hogy a politikusok valamilyen cuccot szednek, főleg az aki a pénzügyi szektorból jött. De ez a történet nekem inkább lejáratásnak tűnik. Ennek a megelőzésére csak forráskritikát lehet alkalmazni.
Persze. Vannak is pletykák, de attól még nem dől össze a világ.
Oszt' ha él vele, akkor mi van?
A legtöbb 'kéklámpás' szervezetnél dolgozó, de legalábbis sokan közülükk élnek valamivel...
Hátaztán.

És szerinted akik csak új bejárnak az államfőkhöz csak úgy váratlanul, azok nem a belső körhöz tartoznak
és kiszivárogtatnak ilyet...
Marhára életszagú :D

Hetek, mint világsajtó? :D :D
Mondtam, hogy az orosz propon kívül máshol nem.
A NER média meg tudjuk, hogy kinek a szekerét tolja.
Találd ki, hogy a Hetek milyen kötődésű...
Hát, a ripoter Kulifai Máté éppenséggel a NAFO-s ukrán háború csatorna narrátora volt a kibírhatatlan orrhangjával...

Schrödinger kokainja.
Ott van link a videóra.

Ebben az esetben inkább a kis herceg kokainjáról van szó. Az eredeti videó felbontása anyira le volt butítva, hogy bármit rá lehessen mondani, mit is lát az ember és abban a formában lett tovább terjesztve a kokainos sztorival egyutt. Aztán már hiába jonnek az eredeti magas felbontású videók, az elso benyomás már sokakban megmarad. Így mukodik ez. Mikozben nyilván semmi logikája egy ujságírókkal teli szerelevényen nyitott ajtók mellet kokózni.

Persze. Vannak is pletykák, de attól még nem dől össze a világ.
Oszt' ha él vele, akkor mi van?
A legtöbb 'kéklámpás' szervezetnél dolgozó, de legalábbis sokan közülükk élnek valamivel...
Hátaztán.
Én nem tudom, hogy az ott egy használt papírzsepi, vagy egy használt kokós zacsi, de azért ettől az ügytől függetlenül, azért ezen ne vonjuk meg a vállunkat és mondjuk azt, hogy na és akkor mi van ha szippant egy jót. Ők országokat vezetnek és ha csak legyintünk arra, hogy egy elnök vagy egy miniszterelnök bűncselekményt követ el akkor hogyan akarunk elvárni bárkitől is jogkövető magatartást? Még egyszer mondom, most nem erre az esetre mondom, hanem úgy általában.

Én nem tudom, hogy az ott egy használt papírzsepi, vagy egy használt kokós zacsi, de azért ettől az ügytől függetlenül, azért ezen ne vonjuk meg a vállunkat és mondjuk azt, hogy na és akkor mi van ha szippant egy jót. Ők országokat vezetnek és ha csak legyintünk arra, hogy egy elnök vagy egy miniszterelnök bűncselekményt követ el akkor hogyan akarunk elvárni bárkitől is jogkövető magatartást? Még egyszer mondom, most nem erre az esetre mondom, hanem úgy általában.
hát nekem meg is van a véleményem pl a most bevezetett látszatintézkedés magyar szabályozásról...