[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
6 016
15 665
113
Ez gyors volt.
Szal bambuszt tolt.:)

Sztem ne terelj! ;)
Macron az Öreganyjával él. Bár állítólag, mint Michelle Obamának van extra mogyorója.
Ha most ezt is megcáfolod két meztelen képpel, te vagy a Király!
Nincsen már mesztelenkedés a HTKA-n! :hadonaszos:

De azért tessék, keresheted a mogyorót:

exclusif-emmanuel-et-brigitte-macron-vacances-en-amoureux-avant-l-offensive-mr-d6fm58b-1494264718.jpg

• Hűha
Reactions: Kim Philby

Vontolla

Well-Known Member
2022. március 15.
717
4 141
93
Nna, akkor erről ennyit: szerintem egyértelmű, hogy mi van a képeken.
Lehet nagyítani, ha valaki számára még mindig kétséges lenne.
/bocsánatkérést nem várok az ennek kapcsán beszólogatóktól/

8Bzq6zFkFjQw1XS11ds.jpeg

8BzqCOyb24HaV0Kws.png

8BzqDMdwX9eAY8JQs.png
Mindjárt csinálok egy képet amin Jennifer Lopez van Micron feje helyén .Én ezen nem rugóznék drog nélkül is tök hülyék.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 977
11 861
113
Nna, akkor erről ennyit: szerintem egyértelmű, hogy mi van a képeken.
Lehet nagyítani, ha valaki számára még mindig kétséges lenne.
/bocsánatkérést nem várok az ennek kapcsán beszólogatóktól/

8Bzq6zFkFjQw1XS11ds.jpeg

8BzqCOyb24HaV0Kws.png

8BzqDMdwX9eAY8JQs.png

Akkor miért rettent meg mindkettő( Macron és Merz)? Egy sima, taknyos zsebkendőt ilyen ijedt fejjel rejtegetni elég érdekes....

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 914
140 177
113
Én berosláok tényleg. Kiderül, hogy ordas, rosszindulatú, orosz agitprop volt.
De egyesek még mindig mosdatják a dezinfót.
Van baj.
Őszintén szólva bárhogy lehet manipulálni a fotót bárkinek előtte utólag etc.

Ott tartunk hogy már nem hihet az ember a szemének és még mindig lehet igaz is meg nem is.

Schrödinger kokainja.

Kockás ing

Well-Known Member
2020. február 10.
306
950
93

Ott tartunk hogy már nem hihet az ember a szemének és még mindig lehet igaz is meg nem is.

Schrödinger kokainja.
Arra nagy esély van, hogy a politikusok valamilyen cuccot szednek, főleg az aki a pénzügyi szektorból jött. De ez a történet nekem inkább lejáratásnak tűnik. Ennek a megelőzésére csak forráskritikát lehet alkalmazni.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 515
29 428
113

Schrödinger kokainja.
Arra jutottam, hogy bőven elég volt az a mennyiségű és sebességű információ, amit anno
a nyomtatott sajtóból tudtunk meg.
Volt reggeli lap, meg pár esti.
Voltak rendes újságírók, rendes újságírás, leellenőrzött forrású hírek.
Tré ami manapság megy.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 515
29 428
113
Arra nagy esély van, hogy a politikusok valamilyen cuccot szednek, főleg az aki a pénzügyi szektorból jött. De ez a történet nekem inkább lejáratásnak tűnik. Ennek a megelőzésére csak forráskritikát lehet alkalmazni.
Persze. Vannak is pletykák, de attól még nem dől össze a világ.
Oszt' ha él vele, akkor mi van?
A legtöbb 'kéklámpás' szervezetnél dolgozó, de legalábbis sokan közülükk élnek valamivel...
Hátaztán.

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
5 561
16 564
113
És szerinted akik csak új bejárnak az államfőkhöz csak úgy váratlanul, azok nem a belső körhöz tartoznak
és kiszivárogtatnak ilyet...
Marhára életszagú :D

Hetek, mint világsajtó? :D :D
Mondtam, hogy az orosz propon kívül máshol nem.
A NER média meg tudjuk, hogy kinek a szekerét tolja.
Találd ki, hogy a Hetek milyen kötődésű...
Hát, a ripoter Kulifai Máté éppenséggel a NAFO-s ukrán háború csatorna narrátora volt a kibírhatatlan orrhangjával...

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
6 016
15 665
113

Schrödinger kokainja.
Ott van link a videóra.

Ebben az esetben inkább a kis herceg kokainjáról van szó. Az eredeti videó felbontása anyira le volt butítva, hogy bármit rá lehessen mondani, mit is lát az ember és abban a formában lett tovább terjesztve a kokainos sztorival egyutt. Aztán már hiába jonnek az eredeti magas felbontású videók, az elso benyomás már sokakban megmarad. Így mukodik ez. Mikozben nyilván semmi logikája egy ujságírókkal teli szerelevényen nyitott ajtók mellet kokózni.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
7 137
21 368
113
Persze. Vannak is pletykák, de attól még nem dől össze a világ.
Oszt' ha él vele, akkor mi van?
A legtöbb 'kéklámpás' szervezetnél dolgozó, de legalábbis sokan közülükk élnek valamivel...
Hátaztán.
Én nem tudom, hogy az ott egy használt papírzsepi, vagy egy használt kokós zacsi, de azért ettől az ügytől függetlenül, azért ezen ne vonjuk meg a vállunkat és mondjuk azt, hogy na és akkor mi van ha szippant egy jót. Ők országokat vezetnek és ha csak legyintünk arra, hogy egy elnök vagy egy miniszterelnök bűncselekményt követ el akkor hogyan akarunk elvárni bárkitől is jogkövető magatartást? Még egyszer mondom, most nem erre az esetre mondom, hanem úgy általában.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
22 515
29 428
113
Én nem tudom, hogy az ott egy használt papírzsepi, vagy egy használt kokós zacsi, de azért ettől az ügytől függetlenül, azért ezen ne vonjuk meg a vállunkat és mondjuk azt, hogy na és akkor mi van ha szippant egy jót. Ők országokat vezetnek és ha csak legyintünk arra, hogy egy elnök vagy egy miniszterelnök bűncselekményt követ el akkor hogyan akarunk elvárni bárkitől is jogkövető magatartást? Még egyszer mondom, most nem erre az esetre mondom, hanem úgy általában.
hát nekem meg is van a véleményem pl a most bevezetett látszatintézkedés magyar szabályozásról...