"Szerződést írtunk alá egy járműgyártóval az ALKAR 100/81 aknavető rendszer Kelet-európai országba történő szállításra"
Na, kellemesen meglepődnek."Szerződést írtunk alá egy járműgyártóval az ALKAR 100/81 aknavető rendszer Kelet-európai országba történő szállításra"
![]()
Kik?Na, kellemesen meglepődnek.
Én. Autocorrect újra lecsapott.
sztem észtek vették...náluk van NMS..."Szerződést írtunk alá egy járműgyártóval az ALKAR 100/81 aknavető rendszer Kelet-európai országba történő szállításra"
![]()
Kizárt hogy mi legyünk: se NMS, se 81mm kaliber nincs nálunk rendszerben. Továbbá van saját AV-gyárunk és attól sem rendelünk szinte semmit.Na, kellemesen meglepődnek.
Amúgy ilyenkor mièrt nem írnak országot egy csomószor?sztem észtek vették...náluk van NMS...
Hogy sötétben tartsák az orosz kémeket!Amúgy ilyenkor mièrt nem írnak országot egy csomószor?
Úgy is kiderül ha szállítják.
Azért hogy esetleg más érdekeltek, ellenérdekeltek, ne kavarhassanak be, egyik félnek se. Illetve, ki tudja még miért. Én sem hinném hogy mi voltunk, szerintem csak szájtépés a haderőfejlesztés manapság. Nem fognak rá költeni ebben az évben szerintem többet, mint amit feltétlen szükséges a fenntartásokra, üzemeltetésre, már megrendelt, leszállítás alatt vélő harceszközök kifizetésére.Amúgy ilyenkor mièrt nem írnak országot egy csomószor?
Úgy is kiderül ha szállítják.
Én sem reménykedem nagyon. Csak hát a festés az illusztrációs képen !)Kizárt hogy mi legyünk: se NMS, se 81mm kaliber nincs nálunk rendszerben. Továbbá van saját AV-gyárunk és attól sem rendelünk szinte semmit.
Vsz azért ez a kép, mert ez a gép már egyszer haknizott itthon még gazsi idejébenÉn sem reménykedem nagyon. Csak hát a festés az illusztrációs képen !)
Aaaaa, tényleg.Vsz azért ez a kép, mert ez a gép már egyszer haknizott itthon még gazsi idejében
Románok lesznek vagy ukránok"Szerződést írtunk alá egy járműgyártóval az ALKAR 100/81 aknavető rendszer Kelet-európai országba történő szállításra"
![]()
Észtek.Románok lesznek vagy ukránok
Soha nem lesz itt NMS…
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..