Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Rákérdeztem tankistánál,Ok. Majd rákérdezek.
Lehet az is vagy csovizsgalo optika. Betekrik a csoszajnal es a huzagolast a teljes cso belso feluletet megtudod nezni. Csoallapot felmeres. Erre sor kerulhet idoszakosan de egy egy nem vart esemeny utan is. pl nem vettek eszre hogy volt valami barmi a csoben es ugy adtak le lovest. Vagy mndjuk tul vannak 200-300 lovesen.Mi van a csőben?
Valami hidegbelövő?
Valami nagyon durva masina lehet, ha talál huzagolást egy simacsövű ágyúban...Lehet az is vagy csovizsgalo optika. Betekrik a csoszajnal es a huzagolast a teljes cso belso feluletet megtudod nezni. Csoallapot felmeres. Erre sor kerulhet idoszakosan de egy egy nem vart esemeny utan is. pl nem vettek eszre hogy volt valami barmi a csoben es ugy adtak le lovest. Vagy mndjuk tul vannak 200-300 lovesen.
De csak talalgatok.
részletkérdésValami nagyon durva masina lehet, ha talál huzagolást egy simacsövű ágyúban...
Valami nagyon durva masina lehet, ha talál huzagolást egy simacsövű ágyúban...
De mèg mindíg nem tudom mi az.részletkérdés![]()
hát ezt most így kapásból én sem, de utána járok.De mèg mindíg nem tudom mi az.![]()
LAHAT lehet....Mi van a csőben?
Valami hidegbelövő?
Biztos hogy nem.LAHAT lehet....
Azt belülről töltik, mint egy rendes lőszert.LAHAT lehet....
Jogos! De a csovizsgalat lovesszam es esetleges "bammeg" utan akar huzagolt akar simacsovu de szukseges. KOTELEZO.Valami nagyon durva masina lehet, ha talál huzagolást egy simacsövű ágyúban...
Jogos! De a csovizsgalat lovesszam es esetleges "bammeg" utan akar huzagolt akar simacsovu de szukseges. KOTELEZO.
Ez lehet egy kikepzobazis vagy az alakulat gyakorlotere is. A csovizsgalo kit pedig resze a karbantarto alakulat felszerelesenek mint sokminden mas. Akar a mezo a ret az erdo kozepen vegrehajthato a vizsgalat mert igy van tervezve. Fel, leszerelessel egyutt cca 20-30 perc az egesz.Csak nem a mező közepén.
Ilyet akkor sem a mező közepén csinalnak és még véletlen sem a kezelők.Ez lehet egy kikepzobazis vagy az alakulat gyakorlotere is. A csovizsgalo kit pedig resze a karbantarto alakulat felszerelesenek mint sokminden mas. Akar a mezo a ret az erdo kozepen vegrehajthato a vizsgalat mert igy van tervezve. Fel, leszerelessel egyutt cca 20-30 perc az egesz.
DE!
Ismet hangsulyozni szeretnem hogy csak talalgatok . Nallunk is minden lovegcsonek van "rendszama" amihez mnden loves regisztralasra kerul. Csovizsgalasra sorkerul 6 honaponkent lovesszamtol fuggoen, vagy 500 loves illetve barmely rendellenesseg utan.
Ez minden lovegnel igy van.
Hogy lehet fotot feltolteni?
Valóban jól rémlett, hogy a csekkoló apparát az másmilyenhát ezt most így kapásból én sem, de utána járok.
Én elsőre azt a kütyüt mondtam volna, amivel lecsekkolják milyen állapotban van a cső (vastagság, görbület).
De emlékeim szerint az kisebb. Meg nem is így néz ki![]()
Hidegbelövő.Valóban jól rémlett, hogy a csekkoló apparát az másmilyen
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..