az első megerősített veszteség
egy szuper masszív IED miatt
/a vezető túlélte/
/a vezető túlélte/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ez szétpukkant.az első megerősített veszteség
/a vezető túlélte/
lerepülő tornyot túl lehet élni?Hát ez szétpukkant.
Csak a vetető élte túl ha jól értem?
csak ő, mondjuk ez is csoda kbHát ez szétpukkant.
Csak a vetető élte túl ha jól értem?
Hát amilyen állapotban lehet szerencsétlen lehet nem örül neki annyira.csak ő, mondjuk ez is csoda kb
könnyebb égési sérülésekkel megúsztaHát amilyen állapotban lehet szerencsétlen lehet nem örül neki annyira.
Őszintén ezt csak úgy tudom elképzelni, ha megállt és kiszállt egy sárgára mikor pont alápukkantottak és a lángoló torony beleállt mellette a földbe.könnyebb égési sérülésekkel megúszta
Ha elég messze vagy amikor lerepül, akkor természetesen igen. Nekem sem lett semmi bajom.lerepülő tornyot túl lehet élni?
Lángálló overálban vannak, de hacsak nem lehet a vezető putriját valamilyen módon leválasztani, akkor igencsak kb isteni csoda, hogy túlélte a küzdőtérben.Őszintén ezt csak úgy tudom elképzelni, ha megállt és kiszállt egy sárgára mikor pont alápukkantottak és a lángoló torony beleállt mellette a földbe.
Ritka mákja lehetett, ha ezt tényleg bent ülve túlélte.
Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, alig különbözik egy szépen felcicomázott Leó 2A4-től.Ez egy szép kép az oldalsó NERA-ról a takaró lemez nélkül:
Azok a fémlemezek különböző vastagságúak, a fém tipusában is lehet különbség? Ha igen ennek mi a célja?Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, alig különbözik egy szépen felcicomázott Leó 2A4-től.
Szűrők hogy bírjàk?Merkava és Namer motortér takarítás /motor kiemelés után/
A cél az, hogy megállítsa azt ami át akarja ütni a páncélt.Azok a fémlemezek különböző vastagságúak, a fém tipusában is lehet különbség? Ha igen ennek mi a célja?
Ahogy Dudi írta.Azok a fémlemezek különböző vastagságúak, a fém tipusában is lehet különbség? Ha igen ennek mi a célja?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..