Ha vicceskedni akarnék, akkor Katonai emlékpark, de amellett a honvédség anyegellátó bázisa, ott tárolják ami nem működik. Meg ami működik, de pont nem kell.Nyírteleken mi van hogy oda viszik őket?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha vicceskedni akarnék, akkor Katonai emlékpark, de amellett a honvédség anyegellátó bázisa, ott tárolják ami nem működik. Meg ami működik, de pont nem kell.Nyírteleken mi van hogy oda viszik őket?
Nekem mindegy, csak azt a vacak 84-est hozzák rendbe, mert lassan tengeri beteg leszek rajta.Igen meg szerintem a katonai közlekedési folyosókban lévő utak is.
Volt is róla itt videó, ugy emlékszem.Ha vicceskedni akarnék, akkor Katonai emlékpark, de amellett a honvédség anyegellátó bázisa, ott tárolják ami nem működik. Meg ami működik, de pont nem kell.
InkurrencialerakatNyírteleken mi van hogy oda viszik őket?
Ez is szép szó rá, de van onnan visszaút az elmúlt 30 évben? (tálán egyszer elhoztak onnan egy tucat T-72-t)Inkurrencialerakat
A jelenlegi helyzetet elnézve mire kettőt pislogtok az országon kívül lesz az egész.Ez is szép szó rá, de van onnan visszaút az elmúlt 30 évben? (tálán egyszer elhoztak onnan egy tucat T-72-t)
Btr-t, ural-t, krazt, műszaki gépeket, ptszt stb.Ez is szép szó rá, de van onnan visszaút az elmúlt 30 évben? (tálán egyszer elhoztak onnan egy tucat T-72-t)
Vagy elsok kozott az kap egy mlrs sorozatotA jelenlegi helyzetet elnézve mire kettőt pislogtok az országon kívül lesz az egész.
M zarolt katonak is vannak ott valahol a pinceben?Btr-t, ural-t, krazt, műszaki gépeket, ptszt stb.
Az egy roncstelep a semmi közepén.M zarolt katonak is vannak ott valahol a pinceben?![]()
Ha voltak is már biztosan éhen haltak.M zarolt katonak is vannak ott valahol a pinceben?![]()
Nem jartam meg azon a kornyeken igy nem tudtam, azthittem olyan mint godolloi laktanya (amikor ott jartam sok szar volt ott)Az egy roncstelep a semmi közepén.
Nincs pince.
Olyasmi csak több ronccsal kevesebb épülettel.Nem jartam meg azon a kornyeken igy nem tudtam, azthittem olyan mint godolloi laktanya (amikor ott jartam sok szar volt ott)
És mi van ha Ukrajna támogatására?Szerencsétlen időpont választás, mekkora hiszti, kavarás lesz ebből Face-en, hogy Ukrajna felé/ határra megy a technika, Orbán háborúba visz etc..
Kíváncsi leszek, az első Leo mikor érkezik meg oda.Ha vicceskedni akarnék, akkor Katonai emlékpark, de amellett a honvédség anyegellátó bázisa, ott tárolják ami nem működik. Meg ami működik, de pont nem kell.
Egy olyan 15-20 ev mulvaKíváncsi leszek, az első Leo mikor érkezik meg oda.
Az a "roncstelep" elég sok mindent rejt, de ezt inkább hagyjuk. Az igaz, hogy klasszikus értelemben vett pince nincs, de elég sok minden van földdel fedve, így felülről alig látszik valami a volt rakétatechnikai bázisból, ami manapság inkurencia raktárbázisként is üzemelAz egy roncstelep a semmi közepén.
Nincs pince.
Csak tippelek mi lehet ott foldel takarva de az alatta mar tuti rohad.Az a "roncstelep" elég sok mindent rejt, de ezt inkább hagyjuk. Az igaz, hogy klasszikus értelemben vett pince nincs, de elég sok minden van földdel fedve, így felülről alig látszik valami a volt rakétatechnikai bázisból, ami manapság inkurencia raktárbázisként is üzemel
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..