Mint '22-ben? Mert ez már azóta tart, vagy méginkább '21 harmadik negyedéve óta.Én annak örülnék, ha már túl lennénk már a parlamenti választásokon. Aztán véget fog érni ez a cirkusz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mint '22-ben? Mert ez már azóta tart, vagy méginkább '21 harmadik negyedéve óta.Én annak örülnék, ha már túl lennénk már a parlamenti választásokon. Aztán véget fog érni ez a cirkusz.
Mármint milyen cirkuszta gondolsz?Én annak örülnék, ha már túl lennénk már a parlamenti választásokon. Aztán véget fog érni ez a cirkusz.
Mármint milyen cirkuszta gondolsz?
A hm korul utokepes haderő bekehez ero kell de nem veszünk semmit vagy másra gondolsz?
Dehogy fog. Jön a következő választás. Átment ez permanensbe…Én annak örülnék, ha már túl lennénk már a parlamenti választásokon. Aztán véget fog érni ez a cirkusz.
Kikkel?Lesznek meg diplomaciai kapcsolatok ezekkel mondjuk... juliusban?![]()
ez az, akit azért tartóztattak le, mert kiderült jóban van MP-el, vagy másik?https://www.portfolio.hu/global/202...erfit-inditvanyoztak-a-letartoztatasat-762615
"Kémkedéssel is gyanúsított ukrán férfi letartóztatását indítványozta a Fővárosi Főügyészség - közölte a vádhatóság kedden az MTI-vel."
Az a csávó már otthonról fészbúkozik.ez az, akit azért tartóztattak le, mert kiderült jóban van MP-el, vagy másik?
Milyen tárgyalások? Nincs szükség semmiféle tárgyalásra, állítsák vissza a 2015 előtti törvényeket, oszt kész. Nincs ehhez szükség ránk, Szijjártóra, Orbánra, senkire. Ezt az ukránok tudják megoldani.Ukran kemugy... haha. RSzR amig nem.lepett politikai palyara nem volt gond sem a HM altal alairt 100 millas villa, zsileszivas (magan adat) aztam nar jottek az ujran kapcsolatok stb... Nevetseges. NATO orszagkent kell lenni felderítés adatokbak Ukrajnarol is fullos. Az egesz nevetséges. Kulonosen a magyar oldal, mert mi függesztettuk fel a kulhoni magyarok jogairol a tárgyalásokat az ujranokkal. A kipcsak bonsai parancsara..
És ki lőtt először???Keményen belefutottunk a kampányidőszakba és olyan tematikával zajlik a táborépítés amivel nagyon nem szabadna "viccelni", az a nagy helyzet :/
Nem ebben a keretrendszerben értelmezendő a kommentem.És ki lőtt először???
Eddig kábé arányosan lőttünk vissza.
Sztem itt senki sem viccel.Nem ebben a keretrendszerben értelmezendő a kommentem.
Nézd meg jól a képet. Kárpátaljai cigányok, akik az ukrán háború első hónapjaiban jöttek át és azóta itt élnek a támogatásokból.Itt kerdezem meg, ennek mennyi a valóságalapja?
![]()
A Kúrián nyertek pert a kárpátaljai menedékes családok
Pál Norbert kormánybiztosnak harminc napja van arra, hogy egyedileg kivizsgálja a kérelmezők szociális helyzetét, lehetőségeit, és ezek után méltányosan döntsön arról, hogy részesülhetnek-e állami lakhatási támogatásban. A családokat a perben a Magyar Helsinki Bizottság képviselte.www.szabadeuropa.hu
Köszi.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..