[BIZTPOL] Románia

Ez várhatják a magyarok az új román elnöktől - Pászkán Zsolt​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egy jó kis elemzés a választások utózöngéjére...az RMDSZ nem lesz királycsináló (autonómia kilátások nuku) csak a kisebbik rossz mellett törtek lándzsát.
Show must go on...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Először ki kell meríteni a helyi jogorvoslati lehetőségeket. Különben más dolga is van a pápának.
Bocsánat, nem sikerült beillesztenem rendesen.
Azt gondolom, hogy a magyar történelmi egyházak elleni hadjárat egy újabb fejezetét láthatjuk. Milyen önkormányzat az, amelyik egy részben egyházi tulajdonú épületeggyüttesre vesz fel támogatást? Úgy,.hogy a román állam sem tisztázta/rendezte az egyházi és magyar földbirtokos vagyon visszaszolgáltatását. Ja, hogy az angol uralkodónak vannak olyan birtokai Etdélyben, amit megörökölt?
Én is a Rhédey család rokona vagyok, igaz ebben az esetben az angol királyi családnak is,.szegről-végről...bár akaratomon kívűl.

Bocsánat, nem sikerült beillesztenem rendesen.
Azt gondolom, hogy a magyar történelmi egyházak elleni hadjárat egy újabb fejezetét láthatjuk. Milyen önkormányzat az, amelyik egy részben egyházi tulajdonú épületeggyüttesre vesz fel támogatást? Úgy,.hogy a román állam sem tisztázta/rendezte az egyházi és magyar földbirtokos vagyon visszaszolgáltatását. Ja, hogy az angol uralkodónak vannak olyan birtokai Etdélyben, amit megörökölt?
Én is a Rhédey család rokona vagyok, igaz ebben az esetben az angol királyi családnak is,.szegről-végről...bár akaratomon kívűl.
Az a szitu, h a visszacsinált államosítással lett feldarabolva, vagyis érvénytelenül. Vagyis az egész egyházi tulajdon.
Ahhoz is balfaszok voltak, h legalább rendesen lepapírozzák az államosítást. De nem, csak elvették, mer' nekik lehet.

Feltételezem a legtöbben rokonok vagyunk valamelyik Árpád-házi által, vagy megboldogult Zsigmond királyunk miatt.
Viccet félretéve foglalkoztál valaha az egykori családi birtokokkal, esetleg kártalanítással?

• Szomorú
Feltételezem a legtöbben rokonok vagyunk valamelyik Árpád-házi által, vagy megboldogult Zsigmond királyunk miatt.
Viccet félretéve foglalkoztál valaha az egykori családi birtokokkal, esetleg kártalanítással?
Mint Magyarországon élő, már az ottani rokonságom "elintézte"...

• Hűha
Reactions: J.G.
Hírcsokor...
Két forduló közt
A műkincsek
Pártfinanszír
Nicușor és csapata....
Díszes társaság....

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Orbán....román értelmezése.
Lássunk bele a lelkek bugyrába...
Mégegyszer kOrbánCS...
Autobahn...
Kicsit beleásva...
Turbulenciák
Elemzés tágítva a horizontot...

Államkötvények
Média...

Érdekes.
Irányok

Kis háttér...

Nicusor lehetséges fókuszai

:D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Csak egy kérdés. Inkább kíváncsiság :)
Most akkor a románok az emberi faj első tagjai, és Krisztus is román volt. Vagy pedig az ukránok...? Mert szerintük meg ők :D

• Imádom
kölcsön voks...