Először ki kell meríteni a helyi jogorvoslati lehetőségeket. Különben más dolga is van a pápának.Kifelejtettem az előzőből, én az új pápához fordulnék...a püspök és a premontrei apát helyében.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Először ki kell meríteni a helyi jogorvoslati lehetőségeket. Különben más dolga is van a pápának.Kifelejtettem az előzőből, én az új pápához fordulnék...a püspök és a premontrei apát helyében.
Nem. EElőször ki kell meríteni a helyi jogorvoslati lehetőségeket. Különben más dolga is van a pápának.
Bocsánat, nem sikerült beillesztenem rendesen.Először ki kell meríteni a helyi jogorvoslati lehetőségeket. Különben más dolga is van a pápának.
Az a szitu, h a visszacsinált államosítással lett feldarabolva, vagyis érvénytelenül. Vagyis az egész egyházi tulajdon.Bocsánat, nem sikerült beillesztenem rendesen.
Azt gondolom, hogy a magyar történelmi egyházak elleni hadjárat egy újabb fejezetét láthatjuk. Milyen önkormányzat az, amelyik egy részben egyházi tulajdonú épületeggyüttesre vesz fel támogatást? Úgy,.hogy a román állam sem tisztázta/rendezte az egyházi és magyar földbirtokos vagyon visszaszolgáltatását. Ja, hogy az angol uralkodónak vannak olyan birtokai Etdélyben, amit megörökölt?
Én is a Rhédey család rokona vagyok, igaz ebben az esetben az angol királyi családnak is,.szegről-végről...bár akaratomon kívűl.![]()
III. Károly király erdélyi birtoka
Korábban írtam már több bejegyzést is a brit királyi családról, birtokaikról és bevételi forrásaikról, azonban hosszabban még sohasem mutattam be III. Károly király erdélyi magán birtokát, ami egészen pontosan a Zalán-völgyben, a Kárpátok lankás dombjai között, a nagyjából 120 lelket számláló...idegenvezetes-london.hu
Feltételezem a legtöbben rokonok vagyunk valamelyik Árpád-házi által, vagy megboldogult Zsigmond királyunk miatt.Én is a Rhédey család rokona vagyok, igaz ebben az esetben az angol királyi családnak is,.szegről-végről...bár akaratomon kívűl.
Mint Magyarországon élő, már az ottani rokonságom "elintézte"...Feltételezem a legtöbben rokonok vagyunk valamelyik Árpád-házi által, vagy megboldogult Zsigmond királyunk miatt.
Viccet félretéve foglalkoztál valaha az egykori családi birtokokkal, esetleg kártalanítással?
Nincs számodra jogorvoslati lehetőség?Mint Magyarországon élő, már az ottani rokonságom "elintézte"...
Azok akik közvetlenül örököltek, azok intézték, én már csak azt tudom, hogy voltak birtokaink...persze részben azért sem nézek utána, mert nem szeretnék szívinfarktust kapni...Nincs számodra jogorvoslati lehetőség?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..