Véleményem szerint perfekt, nagyon frappáns levezetés.
Itt az a kérdés (lásd Taurusok várható bevetése), hogy miket mernek még bevetni, milyen célpontok ellen, no meg milyen intenzitással az oroszok ellen.
Valamiért az az érzésem, hogy - bár már régen átléptek szinte minden vörös vonalat a nyugatiak, amire egy (sztereotípiáink szerint tipikus) orosz már rég rájuk borította volna a mobil részecskegyorsítóit - most lesz a Taurus-szal teljes a hivatkozási kirakós.
Utolsóként az emblematikus nyugati hatalmak sorában a németek (érted; a németek - köszi az orosz "start-up" drónos videóra figyelem felhívást - ) is bevetik a
tankok mellett azokat a manőverező behatoló fegyvereket, amelyeket nélkülük nem tudnák az ukránok használni.
Tehát most már az összes érdemi, emblematikus katonai hatalom(nak számító) nyugati ország aktív fegyveres beavatkozással lép fel, vesz részt az oroszok elleni háborúban. Nem csak - a laikus nép szemében - "himi-humi" IRS-el.
Innentől az oroszok nyugodtan kijelenthetik -
ha akarják, hogy most már nincs mit elnézniük, nincs mit eltűrniük tovább e fegyveres konfliktusban. Ez már kard ki kard; mi ritkán lakottabbak vagyunk, ha úgy gondoljátok...
De még szerintem erre sem fognak végzeteset lépni. Még mindig lehet "aprót".
A nyugati - ott sem voltam, nem ér a nevem - játékot (komplex nyugati fegyver, aminek bevetéséért az oroszok csak az ukránokat büntethetik) az oroszok is átvehetik innentől kezdve:
"Kínai fegyver volt, ami átrepült a balti csivava határán és telibe vert egy nemnato katonai logisztikai konténerlerakatot. Mi nem tehetünk semmiről; a kínaiak azt mondták, ez csak 200 kilométert tud elrepülni, azt is manőverezés nélkül, a fene se gondolta, hogy ezeröccá' lesz belőle.
Ha valami problémájuk van, Hszihez forduljanak.

")
"Nem mi voltunk; részt vettünk egy orosz nemzetközi játékvásáron, ott vettek tőlünk egy csomó tűzijáték rakétát. A fene sem gondolta, hogy az oroszok felütik aszimetrikus dimetil-hidrazinnal, meg tetris elektronikával...
Ha nyugatiak adhatják a hülyét, akkor innentől az orosz-kínai (iráni, észak-koreai) tengely is.
Eszkaláljunk uraim? Mi vagyunk együtt úgy 1,700 milliárdan, meg van ezünk-azunk...Ahogy önök óhajtják...
Ui: Az új magyar helyesírás szerint a "bátrabbak" helyett már a bátorabbak a helyes forma. Gondoltam szólok
Topik off:
Áááá - vaktyúk is talál szemet.
Ha maradok a végzett szakmámnál, illetve ideológiailag (konkrétan szakmailag) továbbképzem magam, akkor a szállítmányozás területén kiteljesedhettem volna.
De én autót vezetni szerettem volna mindenképpen - egy iroda négy fala között leélt élet helyett.
Eddig bejött.
(Ismerjük az anekdotát a kisebbségi stoppossal; Te vágy már nekem egy sáfőr há' ez nákád, Gádálló!?)
Kialakult egy kedélyes beszólás a gkv-k között a cégnél, amikor valaki - akárcsak egy picit is - korrigálva pl. tolat rá, stb.
Te vagy már nekem egy sofőr!...