Nincs itt semmi látnivaló. Minden rendben.Nem azt mondtam ,hogy mindenhol, ahogy külföldön sem mindenhol.
Viszont minden városban vannak ilyen városrészek. Mindig is voltak, mióta nagyvárosok vannak.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs itt semmi látnivaló. Minden rendben.Nem azt mondtam ,hogy mindenhol, ahogy külföldön sem mindenhol.
Viszont minden városban vannak ilyen városrészek. Mindig is voltak, mióta nagyvárosok vannak.
És a robbantás is hozzátartozik a nagyvárosi léthez.Nincs itt semmi látnivaló. Minden rendben.![]()
És a robbantás is hozzátartozik a nagyvárosi léthez.
Nincs itt semmi látnivaló. Minden rendben.![]()
És a robbantás is hozzátartozik a nagyvárosi léthez.
Jaj hát nem értitek ti ezt!Meg a késelés. Lásd. Londoni paki polgi.
Egyáltalán nem azt mondtam, hogy egyáltalán nincs probléma és a fentiek nem léteznek.Jaj hát nem értitek ti ezt!
Higi megmondta, nem kell őket provokálni olyan dolgokkal, mint pl:
Sosem lesztek ti haladó europér polgárok, mert csak provokálni tudtok!
- Este 9 után egy nő aljas módon az utcán sétál egyedül vagy a barátnőjével. Ezt mégis hogy képzelik?
- Egy férfi alantas módon ráhívja a rendőröket a békésen kábítószert gyerekeknek áruló polgárokra. Alap, hogy ezért megérdemli, hogy a 12 éves gyereke láttára késeljék halálra! Vamzer volt!
- 12-13-14 éves lányok előre megfontolt szándékból, fegyveres kíséret nélkül mennek utcára és van képük nemet mondani a békés polgárok különféle szexuális ajánlataira. Gyalázatos!
- Keresztény fundamentalisták Karácsonykor a helyi vásárban gyűlnek össze, hogy erőt demonstráljanak forralt borral és friss kaláccsal a kezükben! Rémisztő!
- Egy okoskodó egyenruhás férfi (rendőr) felszólítja a békés polgárt, hogy a nagy WC-zést ne a város legszebb szökőkútjának kellős közepén hajtsa végre szombat délelőtt. Rendőrállam, pfúj!
![]()
Azért az elég beszédes, hogy maga a svéd kormány próbálja visszalapátolni - értsd: kettős állampolgárságú bűnszervezetekben működő, tájidegen bevándorlók kipaterolásának kísérlete - a kakit, a legfrissebb törvénytervezetével.Ahogy ugyan-úgy feltételezhető, hogy ellenkező előjellel is hiányozhatnak pl előzmények, amik adott
cselekménysorhoz vezettek.
A lényeg: semmit sem kell utánajárás nélkül benyalni, sem pro, sem kontra.
Konkrétan azt írtad, hogy minden nagyváros minden kerülete...Nem azt mondtam ,hogy mindenhol, ahogy külföldön sem mindenhol.
Jó, de nem azt akartam mondaniKonkrétan azt írtad, hogy minden nagyváros minden kerülete...
Egy klasszikust idézve; "Tudtam! Csak nem sejtettem!"Jó, de nem azt akartam mondani![]()
Azt akartam írni, hogy minden városban van ilyen kerület.Ha nem tudod, mit is akarsz mondani, akkor mit beszélsz összevissza? Nem lenne okosabb hallgatni?![]()
Azt akartam írni, hogy minden városban van ilyen kerület.
Az előző/utózó hozzászólásaimból kikövetkeztethető![]()
Megfontolom, thx.Az lenne a kérésem/javaslatom, hogy ne kapkodj.
Mindenkinek jobb lenne itt, ha nem reflexből fröcsögnél meggondolatlanul MINDEN témában.
Ha átgondolnád néha amiket leírsz... felét se írnád le.
Nem kicsit zavaró, hogy Te minden topikban kötekedsz, hangulatot keltesz és trollkodsz.
Érhetetlen számomra, hogy néha zseniális dolgokat írsz ... máskor meg nyílvánvalóan szivatod itt a népet.
Nincs szerencséje a mikronnak mostanában:Macront pofon vágta a felesége Hanoj repterén...
![]()
Brigitte Macron a-t-elle giflé son mari? Une vidéo interroge
Des images d'Emmanuel et Brigitte Macron à leur arrivée au Vietnam ce dimanche ont suscité des commentaires sur les réseaux sociaux. Une vidéo montre un geste de Brigitte Macron interprété diversement, de la «chamaillerie» à un coup au visage.www.blick.ch
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..