Ja èn is gondolkodtam az ilyen vagy a múltkori kdnp-s sztori mennyire rombolja a morált.Undormány....
Remélem minél többen elgondolkodnak majd, akiknek még jelent valamit az esküjük...
![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja èn is gondolkodtam az ilyen vagy a múltkori kdnp-s sztori mennyire rombolja a morált.Undormány....
Remélem minél többen elgondolkodnak majd, akiknek még jelent valamit az esküjük...
![]()
Szia,Azert a biztonsagi orok hasznalata a sajat objektumoknal egy kenyszer es messze van az idealistol. A katonai objektumokat is ha lehet katonaknak kene orizni es nem kulsos cegeknek.
Nem felhozták, hanem lehetett jelentkezni pozíciókra. A rendőröket alapvetően a lakhelyükhöz közel osztották be kivéve azokat akik kérték magukat például a reptérre.A Roman hatar mellett elo hataroroket felhoztak mar Budapestre is. Pl ok adjak a KR szolgalatat is. (operation trombita) Nagyon nem boldogok mert penz ugyanaz cserebe alig latjak a csaladot. Leszereles 6 honapra csak.
A temaban csak pletykafeszek vagyok. Mensegemre legyen mondva hogy csak azt pletyizem tovabb amit nekem mondtak. Ezert sem pro sem kontra nem tudok hozzaszolni de hiszek neked.Nem felhozták, hanem lehetett jelentkezni pozíciókra. A rendőröket alapvetően a lakhelyükhöz közel osztották be kivéve azokat akik kérték magukat például a reptérre.
A határvadász állománynak is volt választási lehetősége. Az egyik helyben maradni rendőröket kiegészítve vagy a Bp-re igazolni és különböző őrzési feladatokat ellátni.
A Kerepesi trombitás akció az a laktanya nyomora. Egy vicc az az őrzés.
Én ismerek olyan rendőrt aki a lőkösházi határról a Ferihegyi reptérre kerültNem felhozták, hanem lehetett jelentkezni pozíciókra. A rendőröket alapvetően a lakhelyükhöz közel osztották be kivéve azokat akik kérték magukat például a reptérre.
A határvadász állománynak is volt választási lehetősége. Az egyik helyben maradni rendőröket kiegészítve vagy a Bp-re igazolni és különböző őrzési feladatokat ellátni.
A Kerepesi trombitás akció az a laktanya nyomora. Egy vicc az az őrzés.
Jaj, hagyjuk már! Egyrészt a Marx tér az már időtlen idők óta nem a Rózsadomb, másrészt egy jópár éve teljesen konszolidált. Már mihez képest.persze.![]()
Kuruc.info - Miskolcon is "virágzik a rend"
Ráadásul a probléma a vármegyei Fidesz-médiában kapott helyet, Pintérnek főhet a feje.kuruc.info
Úgy tűnik, hogy a valóság nem akar megváltozni a társadalmi "félrenézéstől" és a Strucc-politikától sem!
...sőt: közelít!
.
Azért került oda, mert oda kérte magát nem? Egymást taposták a reptéri lehetőségért, ezért furcsa lenne ha valaki csak oda került.Én ismerek olyan rendőrt aki a lőkösházi határról a Ferihegyi reptérre került![]()
Ahogy már leírtam, itt Borsodban nem a - nálunk csak átutazóban lévő - migránsok okoznak fejfájást a mindennapokban az embereknek, hanem a mélyszegénységben élők kilátástalanságból eredő "szabadossága". De a választásokig semmi nem fog változni, mert egy jól és olcsón irányítható tömegről van szó. Egyáltalán nem "Strucc-politika", tiszta matek a hozzáállás.![]()
Kuruc.info - Miskolcon is "virágzik a rend"
Ráadásul a probléma a vármegyei Fidesz-médiában kapott helyet, Pintérnek főhet a feje.kuruc.info
Úgy tűnik, hogy a valóság nem akar megváltozni a társadalmi "félrenézéstől" és a Strucc-politikától sem!
...sőt: közelít!
.
Legalább is napközben valóban javult a helyzet, Sötétedés után nem járok arra, nem tudom, mi a helyzet. De boldogult ifjúkoromban majd' minden középiskolai bál a Vasas Műv. Központban volt, kevés atrocitással lementek, pedig ott bóklásztunk a környéken "bemelegíteni"Jaj, hagyjuk már! Egyrészt a Marx tér az már időtlen idők óta nem a Rózsadomb, másrészt egy jópár éve teljesen konszolidált. Már mihez képest.persze.
Ahogy már leírtam, itt Borsodban nem a - nálunk csak átutazóban lévő - migránsok okoznak fejfájást a mindennapokban az embereknek, hanem a mélyszegénységben élők kilátástalanságból eredő "szabadossága". De a választásokig semmi nem fog változni, mert egy jól és olcsón irányítható tömegről van szó. Egyáltalán nem "Strucc-politika", tiszta matek a hozzáállás.
Legalább is napközben valóban javult a helyzet, Sötétedés után nem járok arra, nem tudom, mi a helyzet. De boldogult ifjúkoromban majd' minden középiskolai bál a Vasas Műv. Központban volt, kevés atrocitással lementek, pedig ott bóklásztunk a környéken "bemelegíteni"![]()
Ezt így nem tudom, de nem hiszem, hogy Ő kérte, hogy vigyék át az ország másik végébe úgy hogy nem rég született a gyereke.Azért került oda, mert oda kérte magát nem? Egymást taposták a reptéri lehetőségért, ezért furcsa lenne ha valaki csak oda került.
Én azt látom, hogy a magyar társadalom jelentős részéről pedig igen. Egy folyamatosan stresszelt/nyomás alatt tartott ország alapvető elvárásokat nem kér számon, a pillanatnyi előnyök(kényelem) és alternatíva hiánya között örlődve, közben pedig ezzel durván csökkentve a következő generációk esélyeit.Ahogy már leírtam, itt Borsodban nem a - nálunk csak átutazóban lévő - migránsok okoznak fejfájást a mindennapokban az embereknek, hanem a mélyszegénységben élők kilátástalanságból eredő "szabadossága". De a választásokig semmi nem fog változni, mert egy jól és olcsón irányítható tömegről van szó. Egyáltalán nem "Strucc-politika", tiszta matek a hozzáállás.
Legalább is napközben valóban javult a helyzet, Sötétedés után nem járok arra, nem tudom, mi a helyzet. De boldogult ifjúkoromban majd' minden középiskolai bál a Vasas Műv. Központban volt, kevés atrocitással lementek, pedig ott bóklásztunk a környéken "bemelegíteni"![]()
A reptereket és kiemelt objektumokat rendész századok őrzik.Vannak alakulatok ahol van őrszázad.
Tudtommal Pápa/Szolnok/kecskemèt/veszprèm.
Akkor nem tudom mit csinálnak ezek a századok.
Papán volt ismerősöm aki azt mondta kaput is adtak. Kb 4 ève.
ez is csak EUs pénzzel megy?A KEHOP_PLUSZ-1.1.11-24-2025-00002 azonosító számú, Magasból mentő gépjárművek rendszerbe állítása elnevezésű projekt révén nyolc darab 42 méteres magasból mentő tűzoltó gépjárművet szerez be a katasztrófavédelem. A projekt az Európai Unió 3 milliárd 500 millió forintos vissza nem térítendő támogatásából, a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
Hírek › BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG
www.katasztrofavedelem.hu
Minden azzal megyez is csak EUs pénzzel megy?![]()
![]()
Nagyon ismeroooooos ez a gepecske.drogdílertől lefogalat audi RS5-öst állított szolgálatba a Rendőrség autópálya alosztálya
![]()
még biztos fáj, de majd veszel helyette újat, no paraNagyon ismeroooooos ez a gepecske.![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..