Egy szénszálas oldalszender nem volna jobb, mint azt a betonkockát cipelni magaddal ha leakarod támasztani ?valóban volt olyan, az előző:
![]()
de már Ő van helyette:

Egy szénszálas oldalszender nem volna jobb, mint azt a betonkockát cipelni magaddal ha leakarod támasztani ?valóban volt olyan, az előző:
![]()
de már Ő van helyette:

Outira kitámasztó!...Nóómális? Le kell a zaszzfalra dobni dúlván.Egy szénszálas oldalszender nem volna jobb, mint azt a betonkockát cipelni magaddal ha leakarod támasztani ?![]()
ez itthon vanEgy szénszálas oldalszender nem volna jobb, mint azt a betonkockát cipelni magaddal ha leakarod támasztani ?![]()

pestbuda.hu

Most nem azèrt, mert savanyú a szölö, de én jobban szeretem azokat a régi kocsikat, amiknek patinája van, látszanak bizonyos használati nyomok, ahogy az többnyire az angoloknál szokott lenni.
A "német iskolát", ahol a kocsi restaurálás után ujjabbnak néz ki mint új korában volt, én személyesen nem szeretem, mert a használati tárgyból egy szobrot csinál, ami lényegében használhatatlan a közúti forgalomban.
Ismétlem, hogy szerintem.
Ez izlés kérdése.
) áll, akkor meg csak marad a sóvárgás.
) Még valami: Egy régi kocsi vételénél figyelembe kell venni, hogy milyen az alkatrészellátás. Hollandiából pl Citroen 2CV-hez mindent lehet kapni, Angliából Minihez vagy Morris Minorhoz.
Ez. Mondjuk élőben pirosabb.A Spider nagyon jól néz ki. De nekem ez a szin nem tetszik. Ez volt az eredeti is?

akkor visszalassulsz kicsit. Nem rossz dolog feltétlenüla mai forgalmi dinamikához legtöbbje kevés,
ööö, mondjuk csináltatsz ha nincs?műszaki megoldásai állandó állítgatást, törődést igényelnek (gyújtás, karburátor, szelephézag, futómű).
Csak próbálj venni egy pl. kilométerspirált, új(!) hengerfejtömítést.
Micsoda??? Mikor egy X5 BMW képes 65-el poroszkáni főúton? Na meg a piros lámpa után olyan gyorsulással elinulni, hogy a mögötte 2vel álló már beragad a következő pirosba... Erre egy szakadt "Kacsa" is képes.a mai forgalmi dinamikához legtöbbje kevés
amúgy a közlekedésnek nem arról kellene csak szólni, hogy ki a gyorsabbMicsoda??? Mikor egy X5 BMW képes 65-el poroszkáni főúton? Na meg a piros lámpa után olyan gyorsulással elinulni, hogy a mögötte 2vel álló már beragad a következő pirosba... Erre egy szakadt "Kacsa" is képes.
Nem hát. De arról semklne szólnia, ki a leglassabb.amúgy a közlekedésnek nem arról kellene csak szólni, hogy ki a gyorsabb
de veteránozásról volt szóNem hát. De arról semklne szólnia, ki a leglassabb.
Igen. Lehet, nem azok lennének a legkevésbé dinamikusakde veteránozásról volt szó

meg azért az emberek normálisabb része nem egy 50-60-70 éves kocsi miatt feszülne beIgen. Lehet, nem azok lennének a legkevésbé dinamikusak![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..