nekem pl ájfonom van.... amúgy 11 pro max...életében nem fagyott le, atomstabil, sose volt vele gond...Ez szerinted csak kínai telefonnal fordul elő?
nekem pl ájfonom van.... amúgy 11 pro max...életében nem fagyott le, atomstabil, sose volt vele gond...Ez szerinted csak kínai telefonnal fordul elő?
Samsung S10-em van, vele történt az ominozus esett.Ez szerinted csak kínai telefonnal fordul elő?
neokohn.hu
Iphone napi 2x tolton..ha nem nyomodom ha igen akkor powerbank.Minden modern technika az. Az okostelefont max 2 naponta tölteni kell, meg vigyazni rá, aztán mégis mindenkinek a van, nem 3310-es.
A powerbankról nem töltöd amikor csatlakoztatod? Mi az, hogyha nem nyomkodod? Ha nem használsz valamit, akkor persze, hogy nem merül...Iphone napi 2x tolton..ha nem nyomodom ha igen akkor powerbank.
Az iphone? Ez az a telefon ami meg toltes alatt is merul kerem szepenA powerbankról nem töltöd amikor csatlakoztatod? Mi az, hogyha nem nyomkodod? Ha nem használsz valamit, akkor persze, hogy nem merül...

Akkor is merül csak sokkal lassabbanHa nem használsz valamit, akkor persze, hogy nem merül...

Nyerek vele 1-2orat samsungra igaz hogy alig merulAkkor is merül csak sokkal lassabban![]()
Az iphone? Ez az a telefon ami meg toltes alatt is merul kerem szepen![]()
Nem tudom, "Samsungos" vagyok.Akkor is merül csak sokkal lassabban![]()
androidos telefonokra nem jellemző nekem is 1 nap alatt 1 max 2%-ot merül ha nem nyúlok hozzá ez inkább az iphonera jellemző...Nem tudom, "Samsungos" vagyok.
Iphone napi 2x tolton..ha nem nyomodom ha igen akkor powerbank.
Az iphone? Ez az a telefon ami meg toltes alatt is merul kerem szepen![]()
kb. másfél éves iPhone 15 Pro, 90%-os töltési korláttal, 395 ciklus után 94%-os kapacitáson van. Átlagos használat alatt simán birja a napot úgy, hogy 2 SIM-el dolgozik (egy eSIM meg egy céges klasszik).androidos telefonokra nem jellemző nekem is 1 nap alatt 1 max 2%-ot merül ha nem nyúlok hozzá ez inkább az iphonera jellemző...
Mi a jóistenről lehet napi 2-3 órát beszélni az asszonnyal, ráadásul telefonon?Bezzeg az én 10+ éves telom úgy bírja simán egy hétig, hogy naponta 2-3 órát simán beszélek rajt az asszonnyal(,Ő beszél én hallgatók....).
Neki okoska Samsungja van,azt naponta kell tölteni.

Ő hallgat, az asszony beszél...Mi a jóistenről lehet napi 2-3 órát beszélni az asszonnyal, ráadásul telefonon?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..