nekem pl ájfonom van.... amúgy 11 pro max...életében nem fagyott le, atomstabil, sose volt vele gond...Ez szerinted csak kínai telefonnal fordul elő?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nekem pl ájfonom van.... amúgy 11 pro max...életében nem fagyott le, atomstabil, sose volt vele gond...Ez szerinted csak kínai telefonnal fordul elő?
Samsung S10-em van, vele történt az ominozus esett.Ez szerinted csak kínai telefonnal fordul elő?
Iphone napi 2x tolton..ha nem nyomodom ha igen akkor powerbank.Minden modern technika az. Az okostelefont max 2 naponta tölteni kell, meg vigyazni rá, aztán mégis mindenkinek a van, nem 3310-es.
A powerbankról nem töltöd amikor csatlakoztatod? Mi az, hogyha nem nyomkodod? Ha nem használsz valamit, akkor persze, hogy nem merül...Iphone napi 2x tolton..ha nem nyomodom ha igen akkor powerbank.
Az iphone? Ez az a telefon ami meg toltes alatt is merul kerem szepenA powerbankról nem töltöd amikor csatlakoztatod? Mi az, hogyha nem nyomkodod? Ha nem használsz valamit, akkor persze, hogy nem merül...
Akkor is merül csak sokkal lassabbanHa nem használsz valamit, akkor persze, hogy nem merül...
Nyerek vele 1-2orat samsungra igaz hogy alig merulAkkor is merül csak sokkal lassabban![]()
Az iphone? Ez az a telefon ami meg toltes alatt is merul kerem szepen![]()
Nem tudom, "Samsungos" vagyok.Akkor is merül csak sokkal lassabban![]()
androidos telefonokra nem jellemző nekem is 1 nap alatt 1 max 2%-ot merül ha nem nyúlok hozzá ez inkább az iphonera jellemző...Nem tudom, "Samsungos" vagyok.
Iphone napi 2x tolton..ha nem nyomodom ha igen akkor powerbank.
Az iphone? Ez az a telefon ami meg toltes alatt is merul kerem szepen![]()
kb. másfél éves iPhone 15 Pro, 90%-os töltési korláttal, 395 ciklus után 94%-os kapacitáson van. Átlagos használat alatt simán birja a napot úgy, hogy 2 SIM-el dolgozik (egy eSIM meg egy céges klasszik).androidos telefonokra nem jellemző nekem is 1 nap alatt 1 max 2%-ot merül ha nem nyúlok hozzá ez inkább az iphonera jellemző...
Mi a jóistenről lehet napi 2-3 órát beszélni az asszonnyal, ráadásul telefonon?Bezzeg az én 10+ éves telom úgy bírja simán egy hétig, hogy naponta 2-3 órát simán beszélek rajt az asszonnyal(,Ő beszél én hallgatók....).
Neki okoska Samsungja van,azt naponta kell tölteni.
Ő hallgat, az asszony beszél...Mi a jóistenről lehet napi 2-3 órát beszélni az asszonnyal, ráadásul telefonon?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..